Εθελοντική αναδάσωση από τον ΚΣ Κομοτηνής

0

 kskomotΤην Παρασκευή στις 17 Ιανουαρίου 2014 ύστερα από επαφές του Προέδρου κ. Ρεφειάδη Ιωάννη με την Διευθύντρια της Δ/νσης Αναδασώσεων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Σιμογιάννη Ελένη, προέβησαν από κοινού σε αυτοψία του προτεινόμενου χώρου της πρώτης ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ στην κτηματική περιοχή της Μαρώνειας η οποία είχε πληγεί στο παρελθόν από πυρκαγιά .
Η πρόταση του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής είναι να αναδασωθεί η επιλεγμένη θέση με 1.500 καρποφόρα δασικά φυτά τα οποία εν μέρει παρήγαγε ο σύλλογος στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΦΥΤΟΡΙΟ ΔΑΣΙΚΩΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΦΥΤΩΝ που δημιούργησε το 2013, και εν μέρει με δασικά φυτά που παρήγαγε η Δ/νση Αναδασώσεων Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης.
Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε στα πλαίσια των φιλοπεριβαλλοντικών δράσεων του Κυνηγετικού Συλλόγου προκειμένου να παρέμβει θετικά, με έργα και όχι με λόγια, στην ανάπτυξη ενός υγιούς δασικού οικοσυστήματος σύμφωνα με την δασική επιστήμη.
Παρόντες κατά την αυτοψία από πλευράς του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής ήταν ο Πρόεδρος Ρεφειάδης Ιωάννης και ο Αντιπρόεδρος Παπακαλούδης Αθανάσιος
Από πλευράς της Δ/νσης Αναδασώσεων Περιφέρειας ήταν η Διευθύντρια της Δ/νσης Αναδασώσεων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κα Σιμογιάννη Ελένη και ο τμηματάρχης και υπεύθυνος φυτωρίου της Δ/νσης Αναδασώσεων κ. Καρανικολίδης Νίκος .

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων