Αγώνας Πρακτικού Κυνηγίου στα Δερβενοχώρια

0

του Κάκου Σπύρου
(KAKOS ANIMUS)

Στα Δερβενοχώρια Αττικής διοργανώθηκε στις 15 και 16 Ιουλίου 2006 ανεπίσημος αγώνας πρακτικού κυνηγίου σε ιταλικό ορτύκι από kakos animus (Κάκος Σπύρος) – Thriasio Land

Λόγω του ανεπίσημου του αγώνα προτιμήσαμε να μη δώσουμε βαθμολογία π.χ. εξαίρετος, πολύ καλός, για να μην κατηγορηθούμε ότι προτρέπουμε τον κόσμο να στραφεί ενάντια στους επίσημους κυνοφιλικούς θεσμούς.

Απεναντίας φέραμε τον απλό κυνηγό φίλο σε επαφή με αυτό που λέγεται Αγώνας Κυνηγετικών Ικανοτήτων όπου είδε, συναγωνίστηκε, σύγκρινε και προβληματίστηκε όσο αφορά το κυνήγι – κυνηγόσκυλα – αγώνες στην χώρα μας.

Επίσης ενημερώθηκαν όσοι είχαν σκύλους χωρίς pedigree τους λόγους που θα πρέπει να ακολουθήσουν την καθαρόαιμη κυνοφιλία. (Οι σκύλοι αυτοί συναγωνίστηκαν σε ξεχωριστό τερεν).

Το διήμερο ξεχώρισαν ορισμένοι σκύλοι που είχαν πολύ μεγάλη ποιότητα και που με την κατάλληλη εκπαίδευση θα μπορούσαν να διαπρέψουν σε επίσημους κυνολογικούς αγώνες.
Ο Λέων pointer του Κυρ. Οικονόμου
Η Artemis pointer του Κυρ. Κολοκοτρώνη
Ο Astro setter του Κυρ. Παντελιά
Ο Aredo pointer του Κυρ. Λεωνίδα
Η Bianca setter του Κυρ. Μπαφολιά
Ο Dex pointer του Κυρ. Λουλουδάκη
Ο Έκτορας pointer του Κυρ. Κύρκου
Ο Ρέμος κούρτσχααρ του Κυρ. Μπούρδα

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Κυρ. Ψυχάρη Χ. και τον Κυρ. Καλατζή Γ. για την πολύτιμη βοήθειά τους ως κριτές, και όλους όσους παρευρέθηκαν, το κοινό, τους συμμετέχοντες, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων