WINCHESTER SX3 CAMO WATERFOWL

0

kalkgunΈχοντας την φήμη ενός εκ των καλύτερων κυνηγετικών όπλων της αγοράς η Winchester αποφάσισε να δώσει βάση στην καινούργια παραλλαγή για το κυνήγι των υδροβίων . Η καινούργια παραλλαγή για τα υδρόβια έχει μεγαλύτερη ανάλυση και πραγματικά κάνει το όπλο ‘’αόρατο’’ σε περιβάλλον υδροβιότοπου για το κυνήγι των υδροβίων.

H Winchester SX3 παραλλαγής για το κυνήγι των υδροβίων έρχεται πλέον με το πέλμα κοντακίου ΙNFLEX που είναι το καλύτερο τεχνολογικά πέλμα που κυκλοφορεί παγκοσμίως.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο πέλμα είναι ότι κατά την εκπυρσοκρότηση του όπλου το κοντάκι φεύγει ελάχιστα από το πρόσωπο και με κίνηση προς τα κάτω σε σχέση με άλλα πέλματα (αριστερά-δεξιά) έτσι ώστε να υπάρχει γρήγορη δεύτερη και τρίτη βολή αν χρειαστεί. Το συγκεκριμένο πέλμα είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των σκοπευτών για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Το εμπρόσθιο σκοπευτικό πλέον έχει αντικατασταθεί από οπτική ίνα που δίνει ένα πολύ καλό σημείο αναφοράς σε σχέση με τα θηράματα έχοντας ως αποτέλεσμα καλύτερα αποτελέσματα στο κυνήγι.

Η καραμπίνα είναι πιστοποιημένη για την χρησιμοποίηση ατσάλινων σκαγιών και μπορεί να ρίξει απροβλημάτιστα όλα τα ατσάλινα φυσίγγια όπως τα κορυφαία Winchester Blind Side μέχρι και τις Magnum γομώσεις .

Τέλος ένα πλεονέκτημα εκτός από την βλητική απόδοση της κάνης η οποία είναι κορυφαία είναι και το χαμηλό λάκτισμα που έχει και αυτό οφείλεται στον συνολικό σχεδιασμό του όπλου αλλά και στο πιστόνι αερίων που χρησιμοποιεί που είναι αυτορυθμιζόμενο και πάντα χρησιμοποιεί την απαραίτητη ποσότητα αερίων ανάλογα με τα γραμμάρια του κάθε φυσιγγίου.

Συμπερασματικά η Winchester SX3 Waterfowl είναι μία καραμπίνα πολύ φιλική προς τον χρήστη που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα κυνήγια χωρίς δεύτερη σκέψη .

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Kατασκευαστής : WINCHESTER
Μήκος Κανών: 71 cm
Διαμέτρημα: 12
Magnum: 12/76 mm
Διαστάσεις Κοντακίου: 36,1cm
Αυλός: 18,8 mm
Βάρος: 3,2 Kg
Πιέσεις: 1370 BAR
Εγγύηση: 5 Χρόνια

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο :

http://www.kalco.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=23

Η Winchester SX3 Waterfowl, εισάγεται από την ΚΑΛΚΟ.

Η ΚΑΛΚΟ Ε.Π.Ε. πρωτοπορεί από το 1927. Οι δραστηριότητες της εταιρίας επεκτείνονται από την παραγωγή των φυσίγγων κυνηγίου & σκοποβολής όπως C7-PERFECTA & ARISTON έως την αντιπροσώπευση γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως, WINCHESTER/Olin φυσίγγια πυροβόλων & λειόκανων όπλων, WINCHESTER INTERNATIONAL όπλα κυνηγίου & σκοποβολής, MERKEL-HAENEL όπλα κυνηγίου & σκοποβολής, TULA-TOZ όπλα κυνηγίου & σκοποβολής, RIO-MAXAM φυσίγγια κυνηγίου & σκοποβολής, CYBERGUN αεροβόλα τουφέκια & πιστόλια, BROWNING αεροβόλα τουφέκια& πιστόλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων