Συνελήφθει κτηνοτρόφος με ισχυρά δηλητήρια.

0

dilitirioΜία περίεργη υπόθεση θανάτωσης με φόλες σκύλων στην περιοχή του Ασκληπιείου Ρόδου απασχολεί από προχθές τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, ενώ υπάλληλοι του δασαρχείου συνέλαβαν 83χρονο βοσκό της περιοχής ο οποίος βρέθηκε να κατέχει ποσότητα δηλητηρίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σύλληψη του 83χρονου έγινε προχθές όταν κατά την διάρκεια περιπολίας οι θηροφύλακες εντόπισαν τον 83χρονο. Σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν να κατέχει μέσα στο αυτοκίνητο του και συγκεκριμένα πίσω από το κάθισμα του οδηγού ένα δοχείο που περιείχε δηλητήριο «λανέιτ». Ακολούθησε έρευνα και στο μαντρί του 83χρονου, στην ευρύτερη περιοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα κομμάτι συκώτι το οποίο φέρεται να περιέχει δηλητήριο.

Οι θηροφύλακες συνέλαβαν τον 83χρονο ο οποίος χθες το μεσημέρι προσήχθη ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως η οποία και ζήτησε τη διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης με τη μορφή της προκαταρκτικής εξέτασης, για την υπόθεση. Στο πλαίσιο αυτό θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους τόσο το φιαλίδιο όσο και το συκώτι που εντοπίστηκαν προκειμένου να γίνει έκθεση αναφορικά με το αν πρόκειται για δηλητήριο ή όχι (σύσταση φαρμάκου).

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη δύο κάτοικοι της περιοχής προτίθεται να προσφύγουν στην δικαιοσύνη και δια των δικηγόρων τους κ.κ. Κάνδια Πολυχρόνη και Βασίλη Καβουριού θα κάνουν καταγγελία για τα συνολικά πέντε σκυλιά τους (3 ο ένας και δύο ο άλλος) που έχουν χάσει από φόλες.

 – Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων