Τρεις ελληνικές συμμετοχές στο πρωτάθλημα sporting στο Ντουμπάι

0

DUBAIΤριμελής αποστολή ετοιμάζεται από το σκοπευτικό χώρο του αγωνίσματος Sporting για να συμμετάσχει στο «Nad Al Sheba Shooting Clay Championship» στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε. στις 28 Φεβρουαρίου έως τις 05 Μαρτίου. Με ατομική πρωτοβουλία οι διεθνείς μας σκοπευτές Νίκος Μαυρομμάτης, Γιώργος Ψυλλάκης και Γιάννης Κοιλάκος θα δοκιμαστούν στο διάσημο αγώνισμα ανάμεσα σε 1000 σκοπευτές από όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε. και δημιουργείται υπό την αιγίδα του Σεΐχη Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, ο οποίος είναι ο πρίγκιπας του Ντουμπάι και πρόεδρος του συμβουλίου των σπορ της μεγαλούπολης. Η ιδέα του πρωταθλήματος δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους τοπικούς σκοπευτές, ώστε να εξελιχθούν μέσω της συναναστροφής τους με επαγγελματίες σκοπευτές από όλο τον κόσμο κερδίζοντας μία πολύτιμη εμπειρία. Κίνητρο βέβαια αποτελούν τα πολλών χιλιάδων δολαρίων έπαθλα που θα παραλάβουν οι 50 πρώτοι (παρακαλώ!) άνδρες διαγωνιζόμενοι ξεκινώντας από τα 1.500 δολάρια μέχρι το βαρύτιμο έπαθλο του πρώτου αξίας 160.000 δολαρίων! Εννοείται πως και οι 20 πρώτες γυναίκες σκοπεύτριες θα ανταμειφθούν με έπαθλα συνολικής αξίας 140.000 δολαρίων! Και τα αξιοθαύμαστα βραβεία δεν σταματούν εκεί, καθώς και οι 6 πρώτοι σκοπευτές της γενικής κατάταξης και εθνικότητας των χωρών της Μέσης Ανατολής θα παραλάβουν χρηματικά έπαθλα με τον πρώτο νικητή να φεύγει με το νέο του αυτοκίνητο! Φυσικά παραπονεμένοι δεν θα φύγουν ούτε οι θεατές του πρωταθλήματος αφού θα έχουν δυνατότητα να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο, IPads και IPhones.

Ο αγώνας για την ολοκλήρωσή του απαιτεί 200 πιάτα και συγκαταλέγεται στους extreme fitasc, καθώς οι βολές θα αποτελούν μία έκπληξη για όλους! Για το λόγο αυτό, η εθνική μας αποστολή θεώρησε αναγκαία μία καλή προετοιμασία στη χώρα με ιστορία στο αγώνισμα του Sporting και από τον καλύτερο στο χώρο. Για ένα τριήμερο λοιπόν, από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Μαυρομμάτης, ο Γιώργος Ψυλλάκης και ο Γιάννης Κοιλάκος θα βρίσκονται στην Αγγλία για μία τριήμερη εντατική προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του Mark Winser, ενός σκοπευτή-προπονητή που βρίσκεται συνεχώς εντός 6άδας.

Μία τεράστια εμπειρία περιμένει την ελληνική αποστολή που με δική της πρωτοβουλία αποφάσισε να συμμετάσχει στον αγώνα των Η.Α.Ε. και προγραμμάτισε την απαραίτητη προετοιμασία της. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

http://www.shooters.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων