Κανόνες ασφάλειας και λειτουργίας της έκθεσης Outdoor Expo 2014

0

outdoor-expo-2014-headerΑγαπητοί Εκθέτες,

Στο πλαίσιο της έκθεσης Outdoor Expo 2014 στην οποία θα συμμετέχετε από τις 27-30 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε μερικούς βασικούς κανόνες οι οποίοι είναι αναγκαίοι για την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της έκθεσης.

  • Η ώρα προσέλευσης των εκθετών και των εκπροσώπων τους, παρακαλούμε να πραγματοποιείται μία (1) ώρα πριν από το άνοιγμα (το ωράριο λειτουργίας για το κοινό)
  • Η είσοδος των εκθετών γίνεται ΜΟΝΟ από την ειδική πλαϊνή είσοδο εκθετών και όχι από την κεντρική είσοδο των επισκεπτών.
  • Όσοι διαθέτουν ειδική πρόσκληση εισόδου, καθώς και οι φίλοι των Εκθετών, εισέρχονται ΜΟΝΟ από την Κεντρική Είσοδο Επισκεπτών.
  • Για λόγους ασφαλείας, ΔΕΝ επιτρέπεται (για οποιονδήποτε λόγο) ρητά στους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ  να φέρουν στον χώρο της έκθεσης όπλα (για επισκευή, επίδειξη, εκτίμηση κτλ).
  • Για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ επιτρέπεται η παραλαβή – παράδοση οποιουδήποτε όπλου και πυρομαχικού (φυσιγγίων) στους χώρους της έκθεσης.
  • Για λόγους ασφαλείας, επιτρέπεται η έκθεση κενών κυτίων φυσιγγίων και ΜΟΝΟ σε ειδικές διάφανες προθήκες ασφαλείας (βιτρίνες) η έκθεση των υλικών των φυσιγγίων.
  • Όλα τα όπλα των εκθετών πρέπει να είναι τοποθετημένα σε ειδικά για το σκοπό αυτό εκθετήρια (οπλοβαστούς κτλ) και ασφαλισμένα (δεμένα) με το προβλεπόμενο ειδικό ατσαλόσυρμα. Το όπλο δεν θα παραδίδεται προς έλεγχο στα χέρια του ενδιαφερόμενου επισκέπτη χωρίς την άμεση και επιτόπια επίβλεψη του εκθέτη ή του αρμόδιου εκπροσώπου του, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό.
  • Οι εκθέτες που δικαιούνται σύμφωνα με τον νόμο να πραγματοποιούν λιανικές πωλήσεις, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με όλα τα προβλεπόμενα από το Νόμο παραστατικά (άδειες, αποδείξεις, Δ.Α., τιμολόγια κτλ) για το σκοπό αυτό.
  • Σε περίπτωση παράβασης από τον έκθετη, των ως άνω, την ευθύνη απέναντι στο νόμο φέρει κατά αποκλειστικότητα ο εκθέτης.
  • Για να διευκολυνθεί η φύλαξης, από τα όργανα των υπηρεσιών ασφαλείας, παρακαλούνται οι εκθέτες, στο κλείσιμο κάθε ημέρας να ασφαλίζουν τα όπλα και να σκεπάζουν με αδιάφανο υλικό τα εκθέματά τους
  • Σε καθημερινή βάση είναι υποχρεωτική η αναχώρηση όλων των εκθετών και του προσωπικού τους, εντός τριάντα (30) λεπτών από την λήξη του ωραρίου λειτουργίας.

Για την ασφάλεια τη δική σας, των συνεργατών σας, των εκθεμάτων σας αλλά και των επισκεπτών, σας παρακαλούμε όπως τηρήσετε τους παραπάνω κανόνες λειτουργίας και ασφαλείας οι οποίοι συμβάλλουν στην καλύτερη και ομαλή έκβαση της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαρία Νέγ κ α,  στο τηλέφωνο: 210-9984920 και στο email: nega.m@theasisexpo.gr

Με εκτίμηση

Λευτέρης Κακαβούλης

6932278277

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων