Στους διαδρόμους της έκθεσης!

0

Κάθε φορά που τελείωνε μια κυνηγετική έκθεση το αίσθημα που μας άφηνε στο τέλος της ήταν η προσδοκία για την επόμενη χρονιά. 

Η Outdoor Expo 2014 κατάφερε να μας δημιουργήσει και πάλι αυτό που είχαμε να νοιώσουμε τόσα χρόνια. Το δικαίωμα προσδοκίας, το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Δε θα αναφερθούμε εδώ σε αυτά που ακούμε καθημερινά από όλους. Τις δυσκολίες της εποχής, την οικονομική στενότητα και όλα αυτά που μαυρίζουν την ψυχή μας… Υπαρκτά μεν …. αλλά ας προσπαθήσουμε να σηκώσουμε λίγο ανάστημα, να δούμε λίγο πιο μακριά. Κάνοντας μια βόλτα λοιπόν στους διαδρόμους της έκθεσης άκουσα πολλά λόγια, ιδέες, γκρίνιες….

Συνοψίζοντας αυτά που άκουσα έχω να πως ότι οι περισσότεροι απο τους συμμετέχοντες στην έκθεση ήταν ευχαριστημένοι. Μερικοί απο τους εκθέτες είχαν τα παραπονά τους, αλλά θα πρπει να συνδυάσουν το ένδιαφέρον του κόσμου με το προϊόν που πρόβαλαν, Για παράδειγμα, ο κυνηγός αυτή την εποχή, έχει άλλες προτεραιότητες και όχι να αγοράσει…. κομπολόι , ας πουμε…

Το κοινό έδειξε ότι του έλειπε μια ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ έκθεση…. και νομίζουμε ότι είναι έτοιμο να στηρίξει και αυτή την προσπάθεια όπως τόσα χρόνια στήριζε άλλες….

Ας ελπίσουμε ότι και του χρόνου ή όποτε οι διοργανωτές το αποφασίσουν όλοι θα είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την κυνηγετική έκθεση…. Τόσο οι επισκέπτες κυνηγοί όσο και μεγάλες εταιρείες του κυνηγετικού χώρου αλλά και όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτό…

Εμείς κρατάμε τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί με τους φίλους…. τους πραγματικά πολλούς φίλους, που πέρασαν από το περίπτερο του e-artemis.gr. Όλους αυτούς που μαζί γευτήκαμε το τσίπουρο και τις παστές τσίχλες. Τους ευχαριστούμε για τα καλά και ενθαρρυντικά λόγια τους. Επίσης ευχαριστούμε και όλους τους επιχειρηματίες – επαγγελματίες του κυνηγετικού χώρου, που με τα λόγια τους μας έδειξαν ότι εκτιμούν την προσφορά του e-artemis.gr προς τους κυνηγούς, αλλά και ότι έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους αυτά τα 12 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς.

Για όσους δεν μπόρεσαν να επισκεφθούν την έκθεση παραθέτουμε ένα πολύ μικρό φωτογραφικό λεύκωμα .

 

part

Το περίπτερο του e-artemis.gr

1

Λεπτομέρεια από την μικρή έκθεση ιδιογομώσεων στο περίπτερό μας…

IMG_1438

Θήρας Επίγευσις – μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια

IMG_1441

Το περίπτερο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος…. Ευρύχωρο και κατατοπιστικό…

IMG_1447

Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών δίνει το δικό του παρών στην έκθεση αλλά και στις επικείμενες ευρωεκλογές

IMG_1458

Μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα…

IMG_1465

Το περιοδικό Hunter Passion που εισάγει ένα νέο ήθος στην έντυπη κυνηγετική ενημέρωση

IMG_1448 IMG_1450 IMG_1451 IMG_1461 IMG_1463 IMG_1466 IMG_1468 IMG_1471

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων