Ετήσια γενική συνέλευση του ΚΣ Αλμυρού

0

ksalmirouΤην ΚΥΡΙΑΚΗ 06/04/2014 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλμυρού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) με επιτυχία η γενική συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού ύστερα από την αριθ. 26/14/03/2014 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου.

Στην Συνέλευση παρόντος του Διοικητικού Συμβουλίου και αρκετών μελών του συλλόγου για τα δεδομένα των συνελεύσεων γενικά (πενήντα και πλέον μέλη) έγινε πλήρη ενημέρωση επί των θεμάτων από τον Πρόεδρο του συλλόγου και ύστερα από διαλογική συζήτηση  εγκρίθηκαν ομόφωνα όλα τα θέματα ήτοι:

1.- Ανακοίνωση Εκθέσεως Ελέγχου Ελεγκτικής Επιτροπής, έτους 2013.

2.- Ανακοίνωση Απολογισμού έτους 2013

3.- Ανακοίνωση Προϋπολογισμού έτους 2014.

4.- Έγκριση Εκτάκτου Εισφοράς δια την κυνηγετική περίοδο 2014 – 2015 δια

φιλοθηραματικούς σκοπούς και αγορά κτιρίου στέγασης ίδια με πέρσι. ποσό οκτώ ευρώ υπέρ Συλλόγου και υπέρ ομοσπονδίας δέκα ευρώ.

5.- Συζήτηση και λήψη απόφασης για αγορά κτιρίου στέγασης του συλλόγου και λοιπές προτάσεις για εκτέλεση έργων περιόδου 2014 – 2015.

6.- Διάφορα θέματα όπως μείωση ενοικίου του Κυλικείου στο Κουρί κατά 20 % ύστερα από αίτηση του μισθωτή λόγω οικονομικών δυσκολιών, εκποίηση της μηχανής του συλλόγου ΧΤ 125 θα ακολουθήσει ανακοίνωση υποβολής προσφορών, επισκευή ανακαίνιση χώρων υγιεινής στο κυλικείο στο Κουρί και πλήρη ενημέρωση για τον εμβολιασμό των σκύλων και την ηλεκτρονική ταυτότητα καθώς και για την δήλωση των αδήλωτων και ληγμένων όπλων καθώς υπήρξε και εξέλιξη θετική πρόσφατα με μείωση των τιμών των παραβόλων.

Τέλος εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίηση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης και ενημέρωσης των μελών για την πορεία των θεμάτων ιδιαίτερα για την πορεία της διαδικασίας αγοράς ακινήτου στέγασης του Συλλόγου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος του Κ. Σ Δημήτριος Βελάνης

Ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Χουλιαράς

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων