Συνάντηση Θηροφυλάκων στην Αλεξανδρούπολη

0

1 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική συνάντηση των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της ΚΟΜΑΘ στην Αλεξανδρούπολη. Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος με τις συναντήσεις θηροφυλακής σε όλη την περιοχή ευθύνης της ΚΟΜΑΘ.

Η συνάντηση έγινε κτήριο του πρώην Δημαρχείου στην Άνθεια Έβρου και συμμετείχαν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες των Νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, καθώς και θηροφύλακες των κατά τόπους Κυνηγετικών Συλλόγων. Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Τερζή. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ κ. Καλογεράκος, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΜΑΘ κ. Πολυχρόνης, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ κ. Ευμοιριδης, ο Διευθυντής Υποστήριξης της ΚΟΜΑΘ Δασολόγος κ. Σκορδάς, ο Δ/ντης Θηροφυλακής της ΚΟΜΑΘ Δασολόγος κ. Παπασπυρόπουλος, η υπεύθυνη Γραματείας Θηροφυλακής κ. Βλάχου και οι επιστημονικοί συνεργάτες της ΚΟΜΑΘ Δασολόγοι κ. Πλατής και Καραμπατζάκης.

Σκοπός αυτών των συναντήσεων ήταν η αξιολόγηση του έργου της θηροφυλακής, σε περιφερειακό αλλά και σε ατομικό επίπεδο, ο καλύτερος επιχειρησιακός σχεδιασμός, η αντιμετώπιση ειδικών νομικών θεμάτων και η θωράκιση του σταδίου της σύνταξης των μηνύσεων και της παράστασης των θηροφυλάκων στα αρμόδια δικαστήρια, ο εντοπισμός τοπικών προβλημάτων, καθώς και ειδικά υπηρεσιακά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της θηροφυλακής.

Επίσης αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα από τα γραπτά τεστ που έδωσαν οι θηροφύλακες στο προηγούμενο σεμινάριο, ενώ έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα και τις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις και αποφάσεις.

hunters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων