Κυνηγετική – Σκοπευτική εκδήλωση σε κινητή σιλουέτα αγριόχοιρου στην Καρδίτσα.

0

IMG_3765 IMG_3781 IMG_3786 IMG_3820 IMG_3866 IMG_3906 IMG_3987 IMG_4028Το Σάββατο 5/4/2014 η LAMBRO – ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΒΕΕ, είχαμε την χαρά να συνδιοργανώσουμε ακόμα μια εξαιρετική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Κ.Σ. Καρδίτσας, τον Σ.Κ. Καρδίτσας & το iHunt.gr στο σκοπευτήριο Καλλιθήρου του Δήμου Καρδίτσας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες κυνηγοί και σκοπευτές οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την νέα FRANCHI AFFINITYκαι αρκετά μονόβολα LAMBRO PALLA.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Σκοπευτικού συλλόγου Καρδίτσας κ. Δημήτρη Παπούλια και ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση της FRANCHI AFFINITY από τον κ. Γιάννη Ναυπλιώτη. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Κ.Σ . Καρδίτσας Λάμπρος Αθανασόπουλος και οι κριτές του αγώνα εστίασαν με τις ομιλίες τους κυρίως στους κανόνες ασφαλείας στην χρήση των όπλων..

Ακολούθησε το εκπαιδευτικό – επιμορφωτικό κομμάτι της εκδήλωσης, κατά το οποίο ο δασολόγος Φάνης Καραμπατζάκης, επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ αναφέρθηκε στο κυνήγι του αγριόχοιρου, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα και τα πλεονεκτήματα της χρήσης του μονόβολου και πως αυτό συμβάλει στην ορθολογικότερη διαχείριση του θηράματος και φυσικά στην ασφάλεια.

Ως φανατικός κυνηγός αγριόχοιρου, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης μεγάλων θηραμάτων, ανέλυσε σε ποια σημεία του αγριόχοιρου πρέπει να σκοπεύουμε και εξήγησε την βαθμονόμηση των χάρτινων στόχων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Καραμπατζάκης είναι μια σημαντική προσωπικότητα στο κόσμο του κυνηγίου με γνώσεις, πλούσιο έργο και η παρουσία του μας τίμησε ιδιαιτέρως αφού ταξίδεψε από τη Δράμα αποκλειστικά γι αυτή την εκδήλωση

Στη συνέχεια περνώντας στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι κυνηγοί και σκοπευτές είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την μοναδική εργονομία και σκοπευτική ακρίβεια της AFFINITY και την κορυφαία αποτελεσματικότητα των LAMBRO PALLA/ TORDO σε κινούμενη σιλουέτα αγριόχοιρου ή σταθερά πήλινα δισκάκια. Όλη η ομάδα των συλλόγων ήταν εκεί για να διασφαλίσει την διεξαγωγή του αγώνα με απόλυτη ασφάλεια & να μεταδώσει την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για το κυνήγι & την σκοποβολή.

Η εκδήλωση είχε πολύ κέφι και ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.   Ιδιαίτερα ευχαριστήρια θα θέλαμε να εκφράσουμε για την ομάδα των κριτών και τα καταστήματα Hobby Store (Καρδίτσα) και Καμπίσιος Αθανάσιος (Λάρισα).

Τα αποτελέσματα του αγώνα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Κατηγορία Κυνηγών

1. Καμπίσιος Αθανάσιος
2. Παπαβασιλείου Κων/νος
3. Γεωργίου Απόστολος
4. Κοντός Ηλίας
5. Παπαδημητρίου Κων/νος
6. Μοσχόπουλος Απόστολος

Κατηγορία Σκοπευτών

1. Κουρδής Ιωάννης
2. Αθανασόπουλος Λάμπρος
3. Φωτόπουλος Αλέξανδρος
4. Βυθόπουλος Χρήστος
5. Αθαναηλίδης Ηλίας
6. Γαλαζούλας Δημήτριος

Στους νικητές κάθε κατηγορίας που ντύσαμε με χρώματα FRANCHI, απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια και στους διαγωνιζόμενους χορηγήθηκαν διπλώματα συμμετοχής. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στους επίσημους προσκεκλημένους και στους διοργανωτές της εκδήλωσης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και κάλυψαν δημοσιογραφικά τα κυνηγετικά περιοδικά & ηλεκτρονικά μέσα.

Banner_Franchi_728x90

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων