Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών ούτε πωλείται ούτε αγοράζεται…!!!

0

markoΗ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου έχει δεχτεί πλήθος αναφορών τις τελευταίες ημέρες τόσο από απλούς κυνηγούς όσο και από τους Κυνηγετικούς της Συλλόγους, ότι έλαβαν εκλογικό υλικό που ενώ αποστολέας φαίνεται το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, το υλικό αυτό περιέχει αφίσες και ψηφοδέλτια σταυρωμένα από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κ.Ε.Κ. κο Δημήτρη Παντελάκη. Η απορία όλων ήταν αν ο πρόεδρος του κόμματος κος Γιώργος Τσαγκανέλιας αντικαταστάθηκε. Και βέβαια ο Γιώργος Τσαγκανέλιας συνεχίζει να είναι πρόεδρος του Κ.Ε.Κ., είναι όμως αδιανόητο το ότι δόθηκε το δικαίωμα στον υποψήφιο κο Παντελάκη να ιδιοποιηθεί τίτλους του ΚΕΚ μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και μάλιστα εις βάρος των υπολοίπων συνυποψήφιων του. Εγώ ο ίδιος ζήτησα από την σελίδα του κόμματος στο facebook μέσω συνεργάτη μου να προμηθευτώ ψηφοδέλτια του ΚΕΚ τα οποία εστάλησαν, αλλά ήταν όλα προσημειωμένα στο όνομα του υποψηφίου Παντελάκη Δημήτρη (και αυτό αποδεικνύεται). Όπως και να’ χει όμως εγώ το θεώρησα μεγάλη προσβολή να υποδεικνύεται σε μένα που όλοι ξέρουν το ρόλο μου στα κυνηγετικά δρώμενα ποιος θα είναι αυτός που θα επιλέξω να ψηφίσω….!!!

Το Κόμμα Ελλήνων κυνηγών δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει όλες τις αγωνίες των ανθρώπων της υπαίθρου και τις ανησυχίες τους, καθώς επίσης για την προάσπιση του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου στην Ελλάδα. Είναι σαφές ότι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν γνώση του τι συμβαίνει στον κυνηγετικό χώρο, ποια είναι τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν το κυνήγι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Δεν νοείται ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιεί το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών ως σκαλοπάτι για την προσωπική του ανάδειξη, επειδή έχει να διαθέσει χρήματα, εις βάρος των συνυποψήφιών του που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, καπηλεύοντας μάλιστα έναν αγώνα πολλών χρόνων, από ανθρώπους που έχουν πασχίσει και έχουν μία ιστορία προσφοράς στα κυνηγετικά δρώμενα.

Είναι σαφές ότι το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών το οποίο χαρακτηρίζεται από περίσσιο ήθος και αξιοπρέπεια, με ιστορική πορεία και είναι πλήρως καταξιωμένο και αναγνωρισμένο για την υπερπροσπάθειά του από όλο τον κυνηγετικό κόσμο τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη δεν δύναται να σπιλωθεί από τέτοιες συμπεριφορές.

Οφείλουμε όμως να τονίσουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που καταφέρνουν είναι να πληγώσουν τον αγνό Έλληνα κυνηγό.!!!

Τέτοιες συμπεριφορές τραυματίζουν την σεμνότητα του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών.!!!

Τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές ισοπεδώνουν την ευγενή άμιλλα και την ισονομία μεταξύ των υποψηφίων του Κ.Ε.Κ. που είναι όλοι αξιόλογοι και αξιοπρεπείς.

Και σε αυτόν τον χώρο μόνο λεβεντιά και αδελφοσύνη μπορεί να υπάρχει και όχι πισώπλατες μαχαιριές και χτυπήματα κάτω από την μέση….

Με τα λεφτά του «……..» και την κυρά του λέει ο λαός… αλλά μέχρι εκεί…!!!! Είναι ανήθικο να επιδιώκει κανείς με τα λεφτά του να ισοπεδώνει συναγωνιστές και συνυποψήφιους, όταν μάλιστα έχει έρθει από το «βαθύ πουθενά» και έχει μεσάνυχτα για τα κυνηγετικά προβλήματα.!!!

Η μεγάλη διαφοροποίησή μου είναι ότι όλοι θα πρέπει να διαθέσουμε τους εαυτούς μας για την ανάδειξη του Κ.Ε.Κ. και όχι να χρησιμοποιούμε το Κ.Ε.Κ. και τον αγώνα όσων το υποστηρίζουν για την ανάδειξη του δικού μας εαυτού…!!!

Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανάρμοστες και πλήρως καταδικαστέες από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Εύχομαι το Κ.Ε.Κ. να πάει καλά και σαφέστατα θα επανέλθω ανεξαρτήτως του αποτελέσματος γιατί το Κ.Ε.Κ. ούτε πωλείται… ούτε αγοράζεται…

  

Ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου 

Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων