Τοποθέτηση microchip από τον ΚΣ Καβάλας

0

MicrochipdogΟ Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας, σε συνεργασία με κτηνίατρο της Καβάλας προχωρά στην τοποθέτηση microchip σκύλων.

Σε συνέχεια αυτής της προσπάθειας ο Κ.Σ. Καβάλας και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας των δύο συλλόγων,  καλεί όσα από τα μέλη του ΚΣ Δοξάτου επιθυμούν να βρεθούν την Τετάρτη 25/06/2014 στις 18:30 στο Γήπεδο Αμυγδαλεώνα με όσους σκύλους επιθυμούν για να τοποθετήσουν microchip στους σκύλους τους.

Η τιμή είναι πολύ δελεαστική και είναι στα 15€ ανά σκύλο. Στην τιμή περιλαμβάνεται η ενημέρωση του βιβλιαρίου του σκύλου, η τοποθέτηση και η επιβεβαίωση του αριθμού σκαναρίσματος του από τον Κτηνίατρο, και τα έξοδα του παραβόλου για την εγγραφή του σκύλου στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Ελλάδος.

Όσοι λοιπόν κυνηγοί επιθυμούν την Τετάρτη το απόγευμα στο Γήπεδο Αμυγδαλεώνα για να τοποθετήσουν τσιπάκι στο σκυλάκι τους. Θυμίζουμε ότι με το νέο νομοσχέδιο για τους σκύλους, το πρόστιμο για σκύλο που δεν φέρει αριθμό μικροτσίπ είναι τσουχτερό.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καβάλας και το Πρόεδρο του κ.Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο για την πρόσκληση αλλά και για το πνεύμα συνεργασίας που δείχνουν μεταξύ των δύο Συλλόγων.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων