Lambro & Franchi Feels Right – Κυνηγετική – Σκοπευτική εκδήλωση σε σιλουέτα αγριόχοιρου στην Κόρινθο

0

Κυριακή 15/6/2014

Άλλη μια πετυχημένη σκοπευτική εκδήλωση της εταιρίας Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ έλαβε χώρα στην Κόρινθο σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό & Σκοπευτικό Σύλλογο Κορινθίας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες κυνηγοί και σκοπευτές οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την νέα FRANCHI AFFINITY , LAMBRO PALLA. και αρκετά LAMBRO TORDO σε πήλινα δισκάκια μονόβολα.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου κύριο Καλλίρη και ακολούθησε μια επιμορφωτική ενημέρωση από τον κ. Γιάννη Ναυπλιώτη πάνω στο κυνήγι του αγριόχοιρου. Η παρουσίαση αναφέρθηκε στην ηθική του κυνηγίου, τον τρόπο αναγνώρισης και επιλογής του θηράματος και τα σημεία βολής που πρέπει να σκοπεύουμε ή να αποφεύγουμε. Επίσης αναλύθηκαν και τεκμηριώθηκαν τα πλεονεκτήματα της χρήσης του μονόβολου και πως αυτό συμβάλει στην ορθολογικότερη διαχείριση του θηράματος και φυσικά στην ασφάλεια.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Σκοπευτικού συλλόγου, κύριος Κελαιδάκης και οι κριτές του αγώνα εστίασαν με τις ομιλίες τους κυρίως στους κανόνες ασφαλείας στην χρήση των όπλων κατά την διάρκεια του αγώνα και εξήγησε την βαθμονόμηση των χάρτινων στόχων.

Περνώντας στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι κυνηγοί και σκοπευτές είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την μοναδική εργονομία και σκοπευτική ακρίβεια της AFFINITY και την κορυφαία αποτελεσματικότητα των LAMBRO PALLA/ TORDO σε σιλουέτα αγριόχοιρου & πήλινα δισκάκια. Όλη η ομάδα των συλλόγων ήταν εκεί για να διασφαλίσει την διεξαγωγή του αγώνα με απόλυτη ασφάλεια και να μεταδώσει την γνώση και εμπειρία πολλών ετών.

Για άλλη μια φορά θα πούμε ότι η εκδήλωση είχε πολύ κέφι και ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τους διοργανωτές και προπαντός τους εθελοντές.

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια θα θέλαμε να εκφράσουμε για τα καταστήματα Ταγαράς Παναγιώτης (Κόρινθος), Λόη Δήμητρα (Λουτράκι), Ευστρατίου Μαρία (Κόρινθος) & Καλκαντζάκος Δημήτρης (Αθήνα) που μας τίμησαν με την παρουσία & την συμμετοχή τους.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:

Οι νικητές
1. Χαρλάφτης Μάριος
2. Κρανίδας Παύλος
3. Κοψαχείλης Ελευθέριος

Στους νικητές που ντύσαμε με χρώματα FRANCHI, απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κορίνθου παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στους επίσημους προσκεκλημένους και στους διοργανωτές της εκδήλωσης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και κάλυψε δημοσιογραφικά η κυνηγετική ιστοσελίδα ihunt.gr πάντα παρών σε τέτοιες διοργανώσεις με διάχυτη την αγάπη για το κυνήγι & κυνηγετικά περιοδικά.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων