“Καραϊσκάκια 2014” Αποτελέσματα πήλινου στόχου TRAP

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

“ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ 2014” ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ TRAP

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του διεθνούς πολιτιστικού θεσμού για την Καρδίτσα “ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ 2014”, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας και ο Σκοπευτικός Όμιλος Καρδίτσας “ Άρτεμις”, συνδιοργάνωσαν Σκοπευτικούς αγώνες σε εκτοξευόμενο πήλινο στόχο (Trap shooting), με την έγκριση της ΣΚΟΕ.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 29- 6-2014 στο Σκοπευτήριο Καλλιθήρου του διευρυμένου Δήμου Καρδίτσας με τη συμμετοχή κυνηγών και σκοπευτών, μελών των δύο συλλόγων και παρουσία πολλών φίλων της σκοποβολής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καρδίτσας κ. Ορέστης Ψαχούλας και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Μανώλης Στεργιόπουλος , οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους Προέδρους των δύο Συλλόγων, κ. Δημήτριο Παπούλια και κ. Γεώργιο Γεωργίου αντίστοιχα, για το άθλημα της σκοποβολής σε πήλινο στόχο, τις κατηγορίες και τις ιδιαιτερότητές του (trap, skeet και sporting), καθώς και τις μοναδικές οικονομικές και τουριστικές δυνατότητες που μπορεί να προσδώσει η ανάπτυξή του στην περιοχή μας.
Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα και όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές ήταν νικητές αφού ξεχώρισαν για το ήθος και τις επιδόσεις τους. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός ταλαντούχος σκοπευτής Αθανάσιος Κορδολέμης, το μέλλον του οποίου στη σκοποβολή προβλέπεται λαμπρό. Εντυπωσιακός στην κατηγορία των φιλοξενουμένων ο αθλητής Χρήστος Ιωάννου που τίμησε τους αγώνες με την παρουσία του και τις επιδόσεις του. Τα αποτελέσματα με σειρά κατάταξης ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Κατηγορία Σκοπευτών
1. Δημάκης Ιωάννης
2. Τσιαμούλης Ηλίας
3. Μπριάνας Στέφανος
4. Γεωργίου Απόστολος
5. Παπούλιας Δημήτριος
6. Σιδέρης Ευάγγελος

Κατηγορία Κυνηγών
1. Μπαρμπαρέζος Ευάγγελος
2. Σκόνδρας Χρήστος
3. Παππάς Σωκράτης

Κατηγορία Βετεράνων
Γεωργίου Γεώργιος

Κατηγορία Junior
Κορδολέμης Αθανάσιος

Κατηγορία Φιλοξενουμένων
Ιωάννου Χρήστος

Στο τέλος της εκδήλωσης η οργανωτική επιτροπή και οι αθλητές καθάρισαν το χώρο του σκοπευτηρίου και συγκέντρωσαν κάλυκες και πλαστικά σε σάκους προς ανακύκλωση. Σύμφωνα με την παράδοση, η συνέχεια δόθηκε σε ψησταριά στην πλατεία της κοινότητας Καλλιθήρου, όπου και παρατέθηκε γεύμα στους συμμετέχοντες και στους επισήμους. Στους νικητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ οι δύο Πρόεδροι των Συλλόγων τίμησαν τους επισήμους με αναμνηστικά μετάλλια για την συμμετοχή και την παρουσία τους.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον βετεράνο κυνηγό και σκοπευτή Δημήτριο Καλλέργη για την αγάπη του στο άθλημα της σκοποβολής σε πήλινο στόχο.
kard1 kard2 kard3 kard4 kard5 kard6 vraveia

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων