Αιμοδοσία από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης

0

 

Από τη βράβευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας - Θράκης στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.  κατα την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη.  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ παραλαμβάνει τον τιμητικό έπαινο

Από τη βράβευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
κατα την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ παραλαμβάνει τον τιμητικό έπαινο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  εθελοντική αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος της Ομοσπονδίας, στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Η επιλογή της ημερομηνίας συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, όπως αυτή ορίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.
Το ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ) έχει ήδη ιδρύσει Τράπεζας Αίματος, ενισχύοντας μέσω αυτής της δράσης την κοινωνική της υπευθυνότητα και συμμετέχοντας ενεργά σ’ αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.
Με την πρόσφατη αιμοδοσία αυτή σχεδόν διπλασιάστηκαν οι φιάλες της τράπεζας αίματος της ΚΟΜΑΘ, μέσω της οποίας αρκετοί άνθρωποι έχουν βοηθηθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης βραβεύτηκε σε εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην εορτή βράβευσης των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, έγινε σε συνεργασία με την 3η & 4η Υ.ΠΕ. και το Κέντρο Αίματος Βορείου Ελλάδος.
Σας υπενθυμίζουμε ότι όποιος κυνηγός ή μέλος της οικογένειας του, καθώς και κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης, μπορεί να προσέρχεται σε όποιο τμήμα αιμοδοσίας επιθυμεί σε όλη την Ελλάδα, σε όποια ημέρα τον εξυπηρετεί και να δίνει αίμα (δηλώνοντας ότι είναι για την τράπεζα αίματος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης)., ώστε να αυξηθεί ακόμα πιο πολύ ο αριθμός των φιαλών. Μην ξεχνάτε ότι κάνετε μια ύψιστη ανθρωπιστική ενέργεια, που δεν κοστίζει τίποτε παρά μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας.
Επίσης η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ προγραμματίζει τη διεξαγωγή ημέρας κυνηγετικής αιμοδοσίας, όπου με τη συμμετοχή όλων των Κυνηγετικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία κυνηγών σε όλη την Μακεδονία και Θράκη, με τη συνεργασία των Περιφερειακών Διευθύνσεων Υγείας. Σε λίγο καιρό  θα ανακοινωθεί η ημερομηνία, ώστε ο κυνηγετικός κόσμος να αποδείξει για άλλη μια φορά τη δύναμή του και στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων