Crocodilatsi creticus rethymniacus

0

49827_crocodile_lgΣτην εποχή μας  πλέον τίποτα δεν είναι άγνωστο. Έχουμε αποκαλύψει κάθε γωνιά  του όμορφου πλανήτη μας και μπορούμε να την επισκεφτούμε ανά πάσα στιγμή μέσα από τον υπολογιστή μας. Τα φυτά έχουν καταγραφεί και καταχωρηθεί στους καταλόγους της χλωρίδας του πλανήτη και οι ελάχιστες ανακαλύψεις νέων ειδών σε απομονωμένα και απάτητα σημεία αναγγέλλονται με φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Στο ζωικό μας βασίλειο είναι ακόμη πιο σπάνιος εντοπισμός νέων ειδών.  Ισως στα σκοτεινά βάθη των ωκεανών υπάρχουν είδη που δεν τα γνωρίζουμε .

Όμως ξαφνικά ένα μοναδικό γεγονός, μια τρομακτική ανακάλυψη. Νέο είδος ανακαλύφθηκε στην Ελλάδα και μάλιστα στη λεβεντογέννα Κρήτη. Η Ελλάδα ταρακουνήθηκε,  ο κόσμος παραληρεί. Νέο είδος στην ενδημική πανίδα και όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Ίσως είναι και το μόνο είδος που έχει δική του σελίδα στο Fatsoteftero.

Ειδικοί των σπονδυλωτών με εξειδίκευση στην ερπετολογία αναλύουν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του νέου είδους, σε πολυπρόσωπα τηλεοπτικά παράθυρα.

Ζωντανές συνδέσεις με το σημείο εντοπισμού του νέου είδους. Πλάνα εναέρια που μόνο στο Μουντιάλ τα βλέπουμε. Τα τηλεοπτικά κανάλια βρήκαν θέμα για να περάσουν λίγες καλοκαιρινές  μέρες  και να μας τραβήξουν την προσοχή από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Δεν ξέρουμε αν οι διαπρεπείς επιστήμονες έχουν κατατάξει το νέο είδος και αν το έχουν καταχωρίσει στα επιστημονικά κατάστιχά τους. Αν δεν το έχουν κάνει ακόμα, εμείς προτείνουμε την ονομασία  Κροκοδειλάααατσι  κρητικό το Ρεθυμνιακόν.

Βέβαια το νέο είδος είναι προϊόν της ανεγκέφαλης και λανθάνουσας φιλοζωίας – ζωοφιλίας.  Θύμα των κυρίων και κυριών που θέλουν να λέγονται φιλόζωοι, διατηρώντας στα σπίτια τους φίδια άλλων ηπείρων, ταλαιπωρημένα ιγκουάνα, υπερμεγέθεις σκορπιούς, θλιμένες μαϊμούδες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί η άρρωστη ματαιοδοξία τους.  Οι ίδιοι είναι που ντύνουν (στην καλύτερη περίπτωση) τα σκυλάκια τους με πολύχρωμα πουλοβεράκια ή βάφουν το τρίχωμά τους ροζουλί με προρτοκαλόχρωμες ανταύγιες .

Αυτοί οι ίδιοι είναι που, νομίζοντας ότι κάνουν την επανάσταση τους, απελευθερώνουν ξενόφερτα είδη ή σπάνε τις περιφράξεις  των εκτροφείων και επιβαρύνουν την πανίδα μας με χιλιάδες σαρκοφάγα.

Εισαγόμενα είδη του ελληνικού νεοπλουτισμού των προηγούμενων ετών, που έχουν δημιουργήσει το νεότερο  ζωικό ελληνικό βασίλειο είναι και οι παπαγάλοι των πάρκων, οι εξωτικές σαύρες, τα πολύχρωμα φίδια που μπορούμε να συναντήσουμε πλέον σε κάθε γωνιά της χώρας.

Αυτοί οι ίδιοι είναι βέβαια που θέλουν να καταργηθεί το κυνήγι γιατί νομίζουν ότι από τους κυνηγούς κινδυνεύει η ελληνική πανίδα!!!!

e-a

http://www.e-artemis.gr/forumz/topic/crocodilatsi-creticus-rethymniacus/

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων