Απαγόρευση θήρας στο Δήμο Καρδίτσας

0

stop_sima_xeri_aftodioikisiΑΠΟΦΑΣΗ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εγκρίνουμε την Ανανέωση της αριθμ. 1043/57734/30-5-2011 Απόφασης Γ.Γ.A.Δ.Θ-Σ.Ε , και Aπαγορεύουμε τη θήρα όλων των θηραμάτων για τρία ( 3 ) χρόνια ήτοι από 21-8-2014 έως  20 – 8 – 2017 σε έκταση 8.500 στρεμμάτων των Τ.Κ. Δαφνοσπηλιάς – Παλιουρίου του Δήμου Καρδίτσας του Νομού Καρδίτσας , όπως αποτυπώνονται στο συνημμένο απόσπασμα χάρτη κλίμακας 1:50.000, τα όρια της οποίας έχουν ως εξής:
ΒΟΡΕΙΑ : Από την διασταύρωση Τ.Κ. Παλιουρίου μέχρι την διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στη Τ.Κ. Δαφνοσπηλιάς .
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ : Από την διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Καρδίτσας – Κέδρου έως τα όρια του οικισμού Παλιουρίου , όπου συναντά τον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στην Τ.Κ. Δαφνοσπηλιάς .
ΝΟΤΙΑ : Από τα όρια του οικισμού Παλιουρίου , ακολουθεί τον αγροτικό δρόμο έως τη διασταύρωση του δρόμου διέλευσης των φορτηγών της Τ.Κ. Δαφνοσπηλιάς .
ΔΥΤΙΚΑ : Από τη διασταύρωση του δρόμου διέλευσης των φορτηγών της Τ.Κ. Δαφνοσπηλιάς έως τη διασταύρωση που οδηγεί στον κεντρικό οδικό άξονα προς Καρδίτσα .
Η τήρηση της ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας , Αστυνομίας , Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Νήσων Σποράδων , Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και σε κάθε φιλόνομο πολίτη .

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων