Οι γυναίκες κυνηγοί βλάπτουν σοβαρά το φλερτ!!!

0

womhuntΕάν περιμένετε να διαβάσετε ένα άρθρο σχετικά με την ανεξαρτησία των γυναικών και το πόσο σύμφωνη με βρίσκει το γεγονός πως εκείνες έχουν πάρει το ρόλο του κυνηγού στο παιχνίδι του φλερτ, λυπάμαι, αλλά θα σας απογοητεύσω. Μπορεί να με πείτε συντηρητική, παραδοσιακή, ρομαντική, αλλά το ρόλο της γυναίκας κυνηγού, δε θα τον πάρω σε καμία περίπτωση. Άλλωστε, πάντα μου άρεσε να παίζω με κούκλες και όχι με όπλα.

Έχουμε γεμίσει με σύγχρονες αμαζόνες, που πιάνουν τα τουφέκια και βγαίνουν στο κυνήγι του άντρα θηράματος. Οι αμαζόνες, όμως, ήταν μυθικός λαός, ενώ εμείς μιλάμε για ζωή και όχι για μύθους. Ωραίος ο εκσυγχρονισμός, ωραία η απελευθέρωση και ο φεμινισμός, αλλά νισάφι. Δεν είδα ποτέ καμία από εσάς τις χειραφετημένες, να ξυπνάτε ξημερώματα, να οπλίζετε την καραμπίνα σας και να βγαίνετε για κυνήγι λαγών. Είδα όμως πολλές από εσάς, να παρφουμαρίζεστε, να ράβεστε και να βγαίνετε στο κυνήγι αντρών. Όμως, τα αρώματα δεν είναι όπλα και οι άντρες δεν είναι λαγοί. Λαγούς τους κάνετε εσείς, γιατί τρέχετε ξωπίσω τους και όπου φύγει, φύγει. Όσο επιταχύνετε για να τους φτάσετε, άλλο τόσο γκαζώνουν, κάνοντας το παιχνίδι του φλερτ, Ράλι Ακρόπολης. Όπως εκείνη η διαφήμιση γνωστού αντρικού αποσμητικού, που ο αρωματισμένος άντρας τρέχει να ξεφύγει μακριά από τα μιλούνια γυναικών που τον κυνηγούν απελπισμένα. Κάπως έτσι τους τρομάζετε κι εσείς.

Πέννυ Πηττά
 http://www.pillowfights.gr/oneiropagida/item873/
Οι_γυναίκες_κυνηγοί_βλάπτουν_σοβαρά_το_φλερτ

Έγινε ξαφνικά η Σταχτοπούτα, πρίγκιπας, τριγυρίζοντας με αθλητικό παπούτσι από παλάτι σε παλάτι, για να του το φορέσει. Τα μπούτια μας έχουμε μπλέξει. Το ανδρικό φύλο, ως εκ πεποιθήσεως σημαιοφόρος στην παρέλαση των σχέσεων, τρομάζει στη θέα του πιο δυναμικού θηλυκού. Ίσως στην αρχή να κολακεύεται, να εκστασιάζεται, αργότερα όμως, βαριέται, μαζεύεται και απομακρύνεται. Προφανώς, το να τον κυνηγάς, δεν του δίνει τη χαρά της δημιουργίας και της οργάνωσης του παιχνιδιού. Σαφώς και γνωρίζει ότι οι δυνατότητες της γυναίκας είναι απεριόριστες, αλλά πρέπει να τον αφήσεις να νομίζει ότι είναι ο νικητής και ας μην είναι. Ακόμη και αυτό το γνωρίζει, αλλά αρέσκεται στο να πλανάται οικτρά.

Γιατί, λοιπόν, να μη του προσφέρουμε αυτή τη χαρά; Το θέμα είναι ότι έχουμε πάψει να περιμένουμε και ότι η υπομονή και επιμονή έχουν καταλήξει άγνωστες λέξεις για πολλές γυναίκες. Απαιτούμε, χωρίς να έχουμε συγκεκριμένο στόχο. Διεκδικούμε και παίρνουμε αυτό που θέλουμε, με κάθε κόστος και κάθε μέσο. Γιατί η γυναίκα έγινε ανεξάρτητη, χειραφετημένη, ανταγωνιστική, δυναμική και ανυπότακτη. Ας ηρεμήσουμε, γιατί θα σκίσουμε κανένα καλτσόν, λέω εγώ. Είναι σα να βλέπω μπροστά μου τον Στάθη Ψάλτη, στη θηλυκή του έκδοση, να ξεπροβάλει από ταινία του ’80, με δίχτυ μπλούζα και μουσική υπόκρουση “come with me για να τη βρεις”. Αυτή την εικόνα θέλεις για τη δυναμική και ανεξάρτητη πλευρά σου;

Γιατί αυτήν αποκτάς και όλη η τεχνική φλερτ, τόσων χρόνων, γυρνάει μπούμερανγκ. Αποφάσισε εάν θα είσαι γατούλα ή κυνηγός, αν θα φοράς τακούνια ή άρβυλα. Γιατί, τι να το κάνω που μου το παίζεις κυνηγός τώρα, ενώ σε λίγα χρόνια, θα γυρνάς στην κουζίνα σου, μαγειρεύοντας για τον «πασά», με την τηλεόραση να παίζει «Σουλειμάν»; Μπορεί να ακούγομαι φαλλοκρατική, αλλά πήξαμε στην απελευθέρωση και τα δήθεν.

Μπορεί το φλερτ από την πλευρά των αντρών να έχει μειωθεί, αλλά δεν έχει εξαλειφθεί, κιόλας. Άρα, θεωρίες και δικαιολογίες, σχετικά με το ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν και πήραμε το παιχνίδι στα χέρια μας, με βρίσκουν παντελώς αντίθετη. Μπορεί ο Μπραντ Πιτ να μην χτυπάει την πόρτα μας, αλλά υπάρχει και Δημήτρης της Κυψέλης που φλερτάρει ακόμα. Προς Θεού, δε λέω οτι η γυναίκα δεν μπορεί ή δεν πρέπει να φλερτάρει. Το πραγματικό θηλυκό, είναι όντως γάτα, αλλά όχι αυτή η χνουδωτή ύπαρξη που τρίβεται στα πόδια των άλλων και αναζητά χάδια. Αντιθέτως, μιλάμε για την ύπαρξη την άγρια, τη μοιραία, τη σαγηνευτίκη. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά σταμάτα επιτέλους, να κλέβεις τους ρόλους.

Πρωταγωνίστρια θα είσαι ούτως ή άλλως, κομπάρσα θα γίνεις μόνο όταν το αναζητήσεις. Μην ευνουχίζεις το αντίθετο φύλο, ανέβασέ του την αδρεναλίνη και ασ’ το να σε διεκδικήσει, αφού, εν τέλει, αυτό αποζητά κάθε γυναίκα στον απολογισμό. Άλλωστε ο κανόνας των αντρών επιβεβαιώνει οτι προτιμά τη γυναίκα-θήραμα. Εσύ γιατί ψάχνεις στις εξαιρέσεις;

Πηγή: http://www.pillowfights.gr/oneiropagida/item873/Οι_γυναίκες_κυνηγοί_βλάπτουν_σοβαρά_το_φλερτ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων