Κρέας για ένα χρόνο από ένα αγριογούρουνο!!!

0

agriowebbΈνας κυνηγός στη Βόρεια Καρολίνα έχει λύσει το πρόβλημα της διατροφής για την οικογένειά του, αφού θα μπορεί να την θρέφει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά τον εντοπισμό και τη θανάτωση ενός μαμούθ αγριογούρουνου με βάρος πάνω από 230 κιλά. Ο βετεράνος κυνηγός Τζετ Γουέμπ, από το Conetoe, μια ορεινή πόλη 365 κατοίκων της Βόρειας Καρολίνας, σκότωσε αυτό το «θηρίο» τον περασμένο μήνα, χρησιμοποιώντας ένα ραβδωτό AR-10 τυφέκιο, διαμετρήματος .308 Win (7,62X51).

«Ήταν πολύ σουρεαλιστικό», είπε o Γουέμπ στο WSPA. «Ήταν ένα σοκ. Ήταν πολύ συγκινητικό να πούμε το λιγότερο, όταν περπατάς πάνω σε ένα θηρίο τόσο μεγάλο και να λές, Θεέ μου! Δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι τόσο μεγάλο να τρέχει γύρω από τα δάση της ανατολικής Βόρειας Καρολίνας».
Πριν από ένα μήνα ο Γουέμπ εντόπισε το θηρίο να περιπλανιέται και γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ήταν το ίδιο αγριογούρουνο που άλλα μέλη Κυνηγετικών Συλλόγων είχαν προσπαθήσει να σκοτώσουν για χρόνια μετά τον πρώτο εντοπισμό του από κάμερα σε κάποιο μονοπάτι.
agrioloukΟι χαυλιόδοντες αυτού του αγριογούρουνου είναι πραγματικά τεράστιοι! Απέχει πολύ σε όγκο από ένα κατοικίδιο γουρούνι που οι περισότεροι έχουν συνηθίσει.
Μετά τον εντοπισμό και τη θανάτωση του ζώου, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στη μεταφορά του. «Όσοι το αντίκρισαν από κοντά τους κόπηκε η ανάσα συνειδητοποιώντας πόσο μεγάλο είναι αυτό το γουρούνι», είπε ο κυνηγός. Χρειάστηκε ολόκληρη η καρότσα από το φορτηγάκι για τη μεταφορά.
Το αγριογούρουνο των 230 κιλών έδωσε αρκετά λουκάνικα, μπριζόλες και φιλέτα, γεμίζοντας δύο καταψύκτες ως επάνω! Ο Γουέμπ εκτιμά ότι ο χοίρος έχει δώσει αρκετό κρέας για αυτόν και την οικογένειά του, για έναν ολόκληρο χρόνο.
Αν και σίγουρα αυτό είναι ένα μεγαθήριο, δεν είναι το μεγαλύτερο αγριογούρουνο που έχει καταγραφεί. Το 2007, ένα 11χρονο αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε ένα αγριογούρουνο στην Αλαμπάμα που ζύγιζε πάνω από 453 κιλά !

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων