Κυνηγετικά Νέα

0

kn61Μη χάσετε στα «Κυνηγετικά Νέα» που κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα θέματα αυτού του φύλλου
“Αντιπαροχή” σε κυνηγούς ξένων χωρών οι κυνηγότοποι της Ηπείρου
Μπάτε Ιταλοί και αλέστε!
Στην Ελλάδα της κρίσης, της φτώχειας και της ανέχειας, οι “κυνηγότοποι” και τα θηράματα της Ηπείρου έχουν αρχίσει να… πωλούνται σε Ιταλούς κυνηγούς, τους οποίους οργανωμένα προσελκύουν προς τη χώρα μας επαγγελματικές “παρέες” ντόπιων από την Ηγουμενίτσα, την Πρέβεζα και άλλες περιοχές της Ηπείρου.
Τα Ιταλικά κυνηγετικά σάιτ είναι αυτή τη στιγμή γεμάτα από αγγελίες, που καλούν όσους Ιταλούς ενδιαφέρονται, να… αποβιβασθούν στην ελληνική ακτή και να κυνηγήσουν στην Ήπειρο, στα Τρίκαλα, στη Μακεδονία και αλλού…
Και όπως ανακάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα των “Κυνηγετικών Νέων”, σε όλη αυτήν τη νέα “μπίζνα” είναι αναμειγμένοι Έλληνες κυνηγοί, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες εστίασης από την Ήπειρο, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, πλέον, στον κυνηγετικό τουρισμό!

 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διαταγή εκτέλεσης για επιθετικούς λύκους!
Οι συστηματικές επιθέσεις σε κυνηγόσκυλα και άλλα σκυλιά, ήταν η αιτία που οι δασικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. διέταξαν την άμεση θανάτωση των “ένοχων” λύκων.

ΠΡΟΣΩΠΑ
Κυνηγός φύσει και θέσει ο Κλάους της Τούμπας
Όταν δεν “πυροβολεί” τα αντίπαλα δίχτυα, ο Στέφανος Αθανασιάδης παίρνει τα όρη και τα βουνά με το αγαπημένο του Σέττερ, υπακούοντας στα κελεύσματα του “κυνηγού” μέσα του…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Επικίνδυνοι “Ράμπο” στα Μέγαρα και στα Λεγρενά
Μια βόλτα επειγόντως προς τα Μέγαρα και τα Λεγρενά πρέπει να κάνουν τα παλικαράκια της Ομοσπονδιακής θηροφυλακής, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα θρηνήσουμε θύματα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φόλες με στόχο τα κυνηγόσκυλα στα Μέγαρα
Η παρατηρητικότητα ενός κυνηγού και η άμεση αντίδραση του Κυνηγετικού Συλλόγου των Μεγάρων, απέτρεψε το μεγάλο “θανατικό” που κάποιοι είχαν σχεδιάσει, στον κυνηγότοπο του Αγίου Νικολάου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Έλληνας ο νικητής στη “μάχη” των Άλπεων!
Ένα Αγγλικό Σέττερ ελληνικής εκτροφής και ιδιοκτησίας, είναι ο μεγάλος νικητής των θρυλικών αγώνων βουνού που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, στο αλπικό τόξο της Ευρώπης.

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
Χρονικό “επιχειρήσεων” σε Άγραφα & Καλλίδρομο
Συλλογή επεισοδίων και ευτράπελων συμβάντων, από ομάδες και παγάνες στην Ευρυτανία και στη Φθιώτιδα.

 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
Οι μέρες με τα ορτύκια κάτω από τα Αστερούσια
Στο Μαριδάκι του Ηρακλείου, από τη μια ο τόπος και από την άλλη ο βοριάς,  “συνωμοτούν” για τα μεγαλύτερα περάσματα ορτυκιών στην Κρήτη.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ
Το “ταμείο” της έναρξης από εννέα λαγοκυνηγούς
Έμπειροι λαγοκυνηγοί καταθέτουν τι είδαν και… τι βρήκαν σε Αττική, Βοιωτία, Ηλεία, Αργολίδα, Σαμαρίνα, Γράμμο, Τρίκαλα, Ιωάννινα και Κομοτηνή.

BERETTA A400 LIGHT
“Πλασμένη” για το δάσος, φτιαγμένη εκ του μηδενός
Εξαιρετικά γρήγορη στην επώμιση και στην παρακολούθηση του στόχου, η καραμπίνα της κλήρωσης των “Κυνηγετικών Νέων”, αποτελεί μια νέα “κατηγορία” από μόνη της στον κόσμο των αυτογεμών όπλων!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι πέρδικες λίγο πριν την 1η του Οκτώβρη
Μια συνολική ανταπόκριση από τα περδικοβούνια της ηπειρωτικής Ελλάδας, όπως την στέλνουν όσοι ανηφόριζαν σε βουνίσια “εκπαιδευτικά”, μέχρι την τελευταία στιγμή

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Με τα μάτια ανοιχτά… στα μακεδονίτικα παπιά
Η κυνηγετική πρεμιέρα στα ντοπιάρικα παπιά του Σεπτέμβρη, από τις όχθες του Λουδία, του Αξιού και του Αλιάκμονα…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Το τουφέκι μου κι αν στάζει
 Η προστασία των όπλων και των φυσιγγίων τις ώρες της μπόρας ή της βροχής, που φέτος είναι πιο πολλές και πιο συχνές από ότι συνήθως..

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ…
Το δεύτερο κουπόνι για τη μεγάλη κλήρωση μιας BERETTA A400 xplor light, αξίας 1.840 ευρώ!

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων