Κυνηγετικά Νέα

0

Μη χάσετε στα «Κυνηγετικά Νέα» που κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας

 

Εκτέλεση δια “αποκεφαλισμού” Όλο το σχέδιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την καρατόμηση των κυνηγετικών συλλόγων και τις απαγορεύσεις που θα ακολουθήσουν

Στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει αυτή τη στιγμή μια ειλημμένη απόφαση για την κατάργηση του θεσμικού ρόλου και τη διάλυση των κυνηγετικών οργανώσεων, ως πρώτο βήμα για τη συρρίκνωση του κυνηγιού σε μεταγενέστερο χρόνο… Με τις κυνηγετικές οργανώσεις “καταργημένες” και αποστερημένες από οικονομικούς πόρους, ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να… κάνει χωρίς “αντίσταση” τα επόμενα βήματά του, όσον αφορά την κυνηγετική δραστηριότητα…

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Απόβαση… για πέρδικες στο “άβατο” της Τήλου!
Τι είδε, τι βρήκε και τι “αιχμαλώτισε” στον φωτογραφικό φακό, η ειδική αποστολή που οργάνωσαν τα “Κυνηγετικά Νέα” στο νησί.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
“Παγίδα” στον παγιδευτή των ελαφιών της Πάρνηθας
Σεσημασμένος λαθροθήρας ελαφιών και αγριόχοιρων, εξουδετερώθηκε από θηροφύλακες της Δ΄ΚΟΣΕ στην περιοχή του Αυλώνα…. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Στο αρχείο η υπόθεση με τα φίδια στο Κιλκίς
Οι Αστυνομικές και Δασικές αρχές δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη, και εγκατέλειψαν τις έρευνες για τα δυο άτομα που “σκορπούσαν” οχιές στην ύπαιθρο του Κιλκίς.

EΙΔΗΣΕΙΣ
Δασικοί και θηροφύλακες στο άντρο του Σχιστού
Ένα οργανωμένο κύκλωμα που πιάνει και εμπορεύεται από καρδερίνες μέχρι… γεράκια, πουλάει κάθε Κυριακή την πραμάτεια του στο παζάρι που γίνεται στο Σχιστό.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Τρίτη και… φαρμακερή η μέρα του Αη-Δημήτρη
Το ημερολόγιο τριών εξορμήσεων για πρώιμες μπεκάτσες στην Αιτωλία, το διάστημα από 18 έως 26 Οκτωβρίου.

ΛΑΓΟΣ
Η ποιότητα του ντορού… στα καπρίτσια του καιρού
Πως επηρεάζει ο άνεμος, η ομίχλη, η παγωνιά ή η βροχή, την αποτύπωση των ιχνών του λαγού πάνω στο έδαφος.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Τα… “κύματα” της φάσσας στα Μακεδονίτικα καρτέρια
Οι πιο φρέσκες πληροφορίες για τις κινήσεις των πουλιών στον εναέριο χώρο της Βόρειας Ελλάδας, όπως καταγράφηκαν στο… “κομπιούτερ” έμπειρων κυνηγών του είδους!

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ
Από γεννησιμιού τους πλασμένα για τις πέρδικες
Απλές αλήθειες για το “έργο” που καθορίζει τα σωματικά προσόντα και τον τρόπο εργασίας των περδικόσκυλων, στα ορεινά εδάφη της ηπειρωτικής χώρας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Η τοπογραφία των καρτεριών στην Εύβοια
Το χωροταξικό των καλύτερων πόστων για τα μπασίματα της τσίχλας, στις “διάσημες” περιοχές που εκτείνονται σε αποστάσεις 100 έως 140 χιλιομέτρων από την Αθήνα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Οι εύστοχες λύσεις για… μύωπες και πρεσβύωπες!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι κυνηγοί που φοράνε γυαλιά οράσεως, ώστε να εξαλείψουν το φαινόμενο “παραμόρφωσης” του στόχου και να αυξήσουν τις πιθανότητες ευστοχίας τους.

ΘΗΡΑΜΑ
Τα σημάδια που οδηγούν στο γιατάκι των κάπρων
Το φρέσκο ίχνος έχει τη σημασία του, αλλά πιο σημαντική είναι η ικανότητα του καθενός να καταλήγει σε σωστά συμπεράσματα.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ημέρες δεύτερης “απόσταξης” στα Γραμμενοχώρια…
Ξεχωριστή είναι πάντα η πρώτη εξόρμηση για μπεκάτσες στους τόπους της Ηπείρου, ξεχωριστή και η ημέρα που βγαίνει το νέο τσίπουρο της χρονιάς!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων