Φυσίγγια διασποράς LAMBRO. Βολή και Επιτυχία

0

Αν η βολή με ένα DIRECT 34 σας φαίνεται πολύ εύκολη… την επόμενη φορά δοκιμάστε να κλείσετε τα μάτια…. Το απόρτ θα το αναλάβει ο σκύλος σας! ΜΕ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ LAMBRO ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!
Πολλοί αποκαλούν την LAMBRO ως τον «ειδικό» στα φυσίγγια διασποράς.
Λογικό… αν αναλογιστεί κανείς ότι διαθέτει μια γκάμα με πέντε διαφορετικούς  τύπους διασποράς, μελετημένα και φτιαγμένα για οποιαδήποτε βολή σε κοντινές ή μεσαίες αποστάσεις.
Για  βολές από 15-10 μέτρα:
 
Το μοναδικό DIRECT 34, είναι το φυσίγγι που κατά γενική ομολογία έδωσε σε πολύ κόσμο τις πρώτες του μπεκάτσες. O μοναδικός διασπορέας Direct®, – σχεδιάστηκε και παράγεται αποκλειστικά από τηνLAMBRO – , αποδίδει 40% μεγαλύτερο άνοιγμα από ένα συμβατικό φυσίγγι διασποράς και με την καταπληκτική τουφεκιά των 70εκ στα 15 μέτρα (100εκ στα 20 μέτρα), χαρίζει το χαμόγελο της επιτυχίας σε χιλιάδες κυνηγούς κάθε χρόνο. Είναι γεμισμένο με την θρυλική Α1  Vectanκαι υπογεγραμμένο με την κορυφαία αξιοπιστία τηςLAMBRO. Τα τελευταία χρόνια οι λαγοκυνηγοί ανακάλυψαν το DIRECT 34 σε νρ.3 ή 5, οι περδικάδες το εμπιστεύονται σε 7 ½, ενώ για τους μπεκατσάδες αποτελεί…φετίχ.
 
 
 
Το DIRECT 32®  (γεμισμένο με S4) ακολουθεί την ίδια λογική για μπεκάτσα (8 ½ ) η μικρότερα θηράματα σε 9 ½ . Λόγω του κάλυκα 67χιλ και των χαμηλών πιέσεων, είναι ιδανικό και για τα παλαιά όπλα.
Για βολές από 10-29 μέτρα
 
 
Το «Κίτρινο Διασποράς» είναι η σταθερή αξία,  δηλαδή  το φυσίγγι που εμπιστεύονται τα «έμπειρα  τουφέκια». Για βολές από 19-29 μέτρα, διαθέτει την απαραίτητη δύναμη και διασπορά για οποιοδήποτε θήραμα. Λαγός, πέρδικα, πουλιά μεσαίου μεγέθους σε χαμηλό πέταγμα, μπεκάτσες, όλα μπορείτε να τα κυνηγήσετε με έναLAMBRO διασποράς κίτρινο. Γεμισμένο με πυρίτιδα διπλής βάσης για ατρόμητα κυνήγια σε βροχή, πάγο, υγρασία, νοτιάδες, βοριάδες κλπ…
 
 
Το Dispersante classic σε 9-10-11, έχει την ίδια διασπορά αλλά με πιο ελαφρά γόμωση για μικρότερα θηράματα.
Για βολές από 22-32 μέτρα
 
 
 
 
Το TORDO Διασποράς είναι ένα φυσίγγι απόλυτα προσαρμοσμένο στο κυνήγι της τσίχλας. Λόγω του διασπορέα περιορισμένου ανοίγματος, είναι ιδανικό για το περπατητό, τα πρωινά καρτέρια, ή ακόμη και τις κλασσικές καρτεριτζίδικες βολές μέχρι τα 32 μέτρα . Ένα εργαλείο που συνδυάζει σχεδόν όλες τις βολές. Διατίθεται αποκλειστικά σε νούμερο 8 ½ και σε εξαιρετική τιμή.

pinakas

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων