Κλεφτοσκυλάδες στα χέρια της αστυνομίας.

0

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά πέντε κυνηγετικά σκυλιά έβαλαν “στο μάτι” δύο άνδρες, ένας 41χρονος και ένας 24χρονος, σε περιοχή του δήμου Σητείας, τα οποία και αφαίρεσαν από τα σπίτια των ιδιοκτητών τους.

Για την πράξη τους αυτή συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Κλιμάκιου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας και τώρα είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της κλοπής.

Πιο αναλυτικά, όπως καταγγέλθηκε από δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 65 ετών, κατά τις νυχτερινές ώρες της 17ης/11 προς 18η/11.2014, άγνωστοι αφαίρεσαν από ιδιόκτητους χώρους παρακείμενα των οικιών τους 5 συνολικά κυνηγετικά σκυλιά.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, προέκυψε ότι η εν λόγω πράξη διαπράχθηκε από το 41χρονο και τον 24χρονο.

Εξάλλου, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριους χώρους ιδιοκτησίας των συλληφθέντων βρέθηκαν τα σκυλιά που είχαν κλαπεί, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

http://www.neakriti.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων