Κατασκοπεία “ζωόφιλων” για τις ουρές των Επανιέλ

0

Χαρακτηριστικά “ψύχωσης” αποκτά ο κηρυγμένος πόλεμος εναντίον των κυνηγόσκυλων και της εκτροφής τους, σύμφωνα με γραπτά ντοκουμέντα της ίδιας της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας

Από το στάδιο της εμμονής έχει περάσει στο στάδιο της “ψύχωσης” ο πόλεμος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.), εναντίον των κυνηγόσκυλων και της καθαρόαιμης εκτροφής τους…

Τους τελευταίους μήνες “πράκτορες” των ζωοφιλικών σωματείων κάνουν… “κατασκοπεία” στις εκδηλώσεις του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν, με αποκλειστικό καθήκον να… μετράνε το μήκος της ουράς των σκύλων που λαμβάνουν μέρος στις Εκθέσεις μορφολογίας, προκειμένου να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες περί “ακρωτηριασμού”!

κείμενο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΙΛΑΚΟΣ
Κυνηγετικά Νεα

Υποχρεωτική στείρωση!
Και την ίδια στιγμή, σε ένα άλλο επίπεδο, η Π.Φ.Π.Ο. αποστέλει επιστολές προς θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπουργούς άλλων χωρών της Ευρώπης, ζητώντας την… υποχρεωτική στείρωση όλων των ιδιόκτητων σκύλων και την απαγόρευση, ουσιαστικά, της εκτροφής!
Τα Επανιέλ Μπρετόν είναι μέχρι στιγμής μια φυλή κυνηγόσκυλων, που έχει γλιτώσει τις συνέπειες του… γελοίου νόμου, ο οποίος απαγόρευσε την κοπή της ουράς σε όλες τις άλλες φυλές ηπειρωτικών φυλών…
Το γεγονός ότι, πολλά σκυλιά της φυλής γεννιούνται άνουρα από τη φύση τους, έχει… διασώσει το μήκος της ουράς τους από τις διατάξεις του νόμου και έχει επιτρέψει τη διεξαγωγή εκδηλώσεων μορφολογίας και εργασίας, χωρίς κανένας σκύλος να αποκλείεται από αυτές.

Απειλητικές προειδοποιήσεις
Ο αστείος νόμος απαγορεύει τη συμμετοχή “ακρωτηριασμένων” ζώων σε κάθε είδους εκθέσεις, αλλά τα Επανιέλ Μπρετόν που παρουσιάζουν και εκ γεννετής ανουρία, έχουν καταφέρει να “γλιτώσουν” από την κακιά τύχη που ο ίδιος νόμος επέφερε για άλλες ηπειρωτικές φυλές, όπως τα Κούρτσχααρ, τα Ντράχτχααρ, τα Βίζσλα κ.ά… Επειδή, όμως, οι… εμμονές και οι ψυχώσεις είναι ακατανίκητες, τα “ζωοφιλικά” σωματεία παίρνουν τώρα… τη μεζούρα και “μέτρα” και για τις ουρές των Επανιέλ Μπρετόν.
Στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο δραστήριος Όμιλος της φυλής και οι εκδηλώσεις του, τις οποίες φροντίζουν και να κατασκοπεύουν, αποστέλλοντας “απειλητικές” προειδοποιήσεις τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας!
Ιδού μία από αυτές:
– “Ήδη, έχουμε ενημερώσει την αρμόδια εισαγγελία για την έκθεση μορφολογίας επί της Οδού Λεωφόρου Μαραθώνος στο 20ο χ.λ.μ σκύλων ράτσας Επανιέλ Μπρετόν, με διοργανωτή τον Όμιλο Επανιέλ Μπρετόν, στην οποία… παρευρέθηκαν μέλη μας και μας ανέφεραν ότι, ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες σκύλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ήταν χωρίς ουρά!…
Είναι, επομένως, ηλίου φαεινότερο ότι, πολλοί σκύλοι της ράτσας αυτής, που παίρνουν μέρος σε αγώνες μορφολογίας, δεν είναι άνουροι, αλλά… ακρωτηριασμένοι”!

Με τεστ DNA!
Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι, η Π.Φ.Π.Ο. προσπαθεί να φοβίσει τον Όμιλο Επανιέλ Μπρετόν, επιβάλλοντας μια… ατμόσφαιρα “κατασκοπείας” και συνεχούς παρακολούθησης των εκδηλώσεών του.
Το… γελοίο του πράγματος είναι ότι, οι “ζωοφιλικές” οργανώσεις ζητάνε να μην γίνονται δεκτά τα δικαιολογητικά των κτηνιάτρων, που γνωματεύουν την εκ γεννετής “ανουρία” των Επανιέλ Μπρετόν που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις…
Και αντί για τις ακτινογραφίες και άλλα δικαιολογητικά που βεβαιώνουν τη… φυσική έλλειψη της ουράς, η υστερία της Π.Φ.Π.Ο. ζητάει να… ικανοποιηθεί με τεστ D.N.A. επί των σκύλων!
Το ζητάει και επισήμως, άλλωστε:
– “… Με ακτινογραφία δεν μπορεί να διαγνωσθεί η ανουρία ή ο ακρωτηριασμός. Η μόνη επιστημονική μέθοδος για να αποδειχθεί το ανωτέρω είναι το test ανίχνευσης της ύπαρξης ή όχι του συγκεκριμένου γονιδίου που προκαλεί την ανουρία στα Επανιέλ Μπρετόν…
Το test γίνεται με απλή λήψη σάλιου ή αίματος και ταχυδρομική αποστολή του δείγματος στο εργαστήριο, το δε κόστος του test είναι, περίπου, 50 ευρώ”.

Με λίγα λόγια, εκτός από τον Όμιλο της φυλής, οι “ζωοφιλικές” οργανώσεις έβαλαν στο στόχαστρό τους και όλους του κατόχους Επανιέλ Μπρετόν, που πρέπει να έχουν έτοιμα τα… πενηντάρικα, αν θέλουν να είναι νόμιμοι με τα άνουρα κυνηγόσκυλά τους!
Μορφές ενός ιδεολογικού “μίσους”…
Όσα γίνονται και με τα Επανιέλ Μπρετόν, είναι απλά η κλιμάκωση μιας “υστερίας”…
Πρόκειται περί ενός ιδεολογικού “μίσους” εναντίον των σκύλων που μετέχουν σε κυνηγετικές δραστηριότητες, ενός “ρατσισμού” εναντίον των καθαρόαιμων φυλών, και μιας ολοκληρωτικής αντίληψης περί “φιλοζωίας”, που θέλει να επιβάλει την “ατζέντα” της σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους.
Τον Σεπτέμβρη που πέρασε, η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, το έκανε σαφές αυτό, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο: με επιστολή που έστειλε στις 4/9/2014 στον Βέλγο Υπουργό Ευζωίας Ben Weyts, ζητάει μια πανευρωπαϊκή δράση για… “υποχρεωτική στείρωση των ιδιόκτητων σκύλων, καθαρόαιμων ή ημίαιμων, καθολική απαγόρευση γεννήσεων και εισαγωγών ζώων από εκτροφεία”, και μια σειρά άλλων μέτρων που τα “ζωοφιλικά σωματεία” προωθούν αυτή τη στιγμή… σε Ελλληνικά Υπουργεία!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων