Κυνηγετικά Νέα

0

Μη χάσετε στα «Κυνηγετικά Νέα» που κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας

 Σύλληψη, αυτόφωρο και εξοντωτικά πρόστιμα, εις βάρος ηλικιωμένου κυνηγού.
Κουκουλοφόροι ταγμάτων ζωοφιλίας
Με την αστυνομία και κάποιους Εισαγγελείς να άγονται και να φέρονται από τη νέα… βερσιόν των χαφιέδων που δηλώνουν “ζωόφιλοι”, ένας ηλικιωμένος κυνηγός αντιμετωπίζει ολομόναχος την απίστευτη περιπέτειά του με… το βαθύ κράτος.
Ο 77χρονος Κώστας Καπετανάκος είναι, ίσως, το πιο αντιπροσωπευτικό θύμα του ιδεολογικού μίσους των “φιλόζωων” εναντίον όσων κατέχουν κυνηγετικούς σκύλους, αλλά και των “συνεργασιών” που έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν τα… “φιλοζωικά” σωματεία με την Αστυνομία, η οποία σύρεται κάθε φορά ανάλογα με τις πιέσεις που δέχεται…

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Λύκος-υβρίδιο θανατώθηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη!
Τσοπανόσκυλα σκότωσαν ύστερα από μάχη έναν λύκο… με ιδιαιτερότητες, τρία χιλιόμετρα μακριά από την περιφερειακή οδό της συμπρωτεύουσας.

 ΒΟΥΛΗ
Διάλογος… κωφών για τις ζημιές των αγριμιών
Οι βουλευτές ρωτούν για να ρωτήσουν, οι υπουργοί απαντούν για να απαντήσουν, ενώ κτηνοτρόφοι και αγρότες πληρώνουν το τίμημα των ζημιών από αγριόχοιρους, αρκούδες, λύκους και… ελάφια!

kn71ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ζωόφιλος” ομολογεί ότι προσπάθησε να τυφλώσει κυνηγό!
Η υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, θα πρέπει να ασχοληθεί και να βρει αμέσως τον “ζωόφιλο” που καυχιέται στο διαδίκτυο ότι, τραυμάτισε και… τύφλωσε κυνηγό με καυστική κρέμα!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έφοδος θηροφυλάκων για την απελευθέρωση αρπακτικών πουλιών
Την μεγαλύτερη παράνομη “συλλογή” άγριων πουλιών που είχαν ποτέ αντιμετωπίσει, ανακάλυψαν στην Παιανία οι… επίμονοι θηροφύλακες της Δ΄ΚΟΣΕ.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Μονοήμερο για τσίχλες στους λόφους του Πτελεού
Η κυνηγετική αυτοψία του απεσταλμένου των “Κυνηγετικών Νέων”, που ανακάλυψε “πιασμένες” κοκκινότσιχλες στα ρέματα του τόπου.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Αβάντα οι βροχές για τους λαγοκυνηγούς του Έβρου
Ευτυχείς δηλώνουν μέχρι τώρα όσοι ψάχνουν λαγούς στα ορεινά και στα πεδινά του ακριτικού νομού, αλλά ο χειμώνας μπορεί να τα… αλλάξει όλα!

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ
Τα “σινιάλα” των σκύλων στη φάση της στάμπας
Όσα πρέπει και όσα… δεν πρέπει να κάνουν οι σκύλοι, αυτές τις ευαίσθητες στιγμές που η ζωή τους παίζεται “κορώνα – γράμματα”.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Η… πολυμορφία των χειμερινών μπεκατσότοπων
Το προφίλ της βλάστησης, η ηλικία των δέντρων και τα χαρακτηριστικά του μικροκλίματος, που διαμορφώνουν τις συνθήκες προτίμησης των πουλιών για συγκεκριμένες τοποθεσίες.

MAROCCHI ZERO 3 SPORTING
Σκοπευτικό δίκαννο με… κυνηγετικά προσόντα
Με τιμή στα 1.553 ευρώ, το Marocchi Zero 3 είναι μια εξαιρετικά προσιτή λύση για όσους θέλουν ένα όπλο και για τα σκοπευτήρια και για τους κυνηγότοπους…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
“Ακροβασίες” σε σάρες και σε γκρέμια…
Ένα απόσταγμα χρήσιμων συμβουλών για τα κυνήγια μεγάλων υψομέτρων, τώρα που ο καιρός έχει προχωρήσει και τα βουνά… έχουν ψηλώσει περισσότερο!

ΧΡΟΝΙΚΟ
Οι καιροί που χαθήκαν στην Παμβώτιδα και στη Λαψίστα
Σταθμοί από την κυνηγετική ιστορία των Ιωαννίνων, πριν να εξοντωθούν οι υγροβιότοποι και να ξεσπάσουν σαν άλλοθι οι απαγορεύσεις κυνηγίου.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ
Ταιριάζοντας ένα αταίριαστο δίδυμο…
Οι κυνηγετικές επιδόσεις ενός Αγγλικού Σέττερ και ενός Κούρτσχααρ, που εκπαιδεύτηκαν ξεχωριστά για… να κυνηγάνε μαζί στα βουνά της Κρήτης!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων