Ο αγώνας μπεκάτσας του Όμιλου Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Αχαΐας

0

Ο Όμιλος Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Αχαΐας μετά το τέλος του Αγώνα Μπεκάτσας 6/7 Δεκεμβρίου 2014 θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κριτές κ. Καψάσκη Δημήτρη και κ. Λαμπρόπουλο Γιώργο και τους κυνηγούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον μόνιμο Σπόνσορα μας Τροφές Svestonof. Η προσφορά του στον Όμιλο μας είναι πολύτιμη. Τους θηροφύλακες Σωτήρη Κοντογεώργη και Χρήστο Θεοδωρακόπουλο, που ξενύχτισαν για να κρατήσουν το μέρος χωρίς κυνηγούς καθώς και την Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο κ. Μαρκόπουλο, το Δασαρχείο Καλαβρύτων, τον Δασάρχη κ. Τσαγκανίδη Γιώργο και Κυνηγετικό Σύλλογο Καλαβρύτων με Πρόεδρο κ. Αρμπή Νίκο για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Η μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο μας ειναι ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι στο τέλος φεύγουν με το χαμόγελο στα χείλη. Τώρα αυτο το Σάββατο είχαμε 2 με 3 πουλιά στο τερέν αλλα με άσχημη συμπεριφορά (φαντάσματα). Ξεχώρισαν 3 σκυλιά, η Ανέτ και η Αύρα του κ. Αναστασόπουλου Βασίλη και το Pointer ΕΥΑ του κ. Καρβέλη Φώτη. Είχαμε επανάκληση στην Αύρα αλλά δεν στάθηκε τυχερή να συναντήσει κάποιο πουλί. Επίσης κατά τα λεγόμενα των κριτών όλα τα σκυλιά που παρουσιάστηκαν ήταν σε υψηλό επίπεδο.
Την Κυριακή είχαμε 3 με 4 πουλιά στο τερέν μας, αλλά και πάλι με άσχημη συμπεριφορά. Ξεχώρισαν 2 σκύλοι, η Besinos Irida του κ. Κωνσταντίνου Βασίλη και η Betty Demonte Πάτρας του κ. Πετρόπουλου Νίκου.H Betty του κ. Πετρόπουλου είχε επανάκλιση αλλά δεν στάθηκε τυχερή να συναντήσει κάποιο πουλί. Μεγάλος άτυχος της ημέρας ήταν ο Ζάγλας Ανδρέας με τον Aldimis Varen να φερμάρει σε μια ζεστή θέση που μόλις είχε τινάξει ένα πουλί. Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από την Zougla του κ. Ζάγκλα Ανδρέα που είχε φερμάρει για πέντε λεπτά με τους θεατές να την ακούν αλλά τον κ. Ζάγκλα απο την θέση που βρισκόταν να μήν ακούει το beeper και έτσι δεν δήλωσε την φέρμα στους κριτές μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους διαγωνιζόμενους, και ειδικά στον διαγωνιζόμενο Εκπαιδευτή κ.Παναγόπουλο Δημήτρη που έδωσε και την ψυχή του για να βοηθήσει στον αγώνα μας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων