Με FRANCHI και LAMBRO στον Πύργο

0

HUNTING HAPPY HOUR
με την
FRANCHI και την LAMBRO στο κατάστημα
ΒΕΝΔΡΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ στον Πύργο.

Ένα πολύ χριστουγεννιάτικο Hunting Happy Hour πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/12, στον Πύργο στο κατάστημα ΒΕΝΔΡΑΣ Σωτήρης, που γέμισε με πολύ κόσμο και ακόμα περισσότερα χαμόγελα!

Η ομάδα της Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ ήταν και πάλι εκεί, ανάμεσα στο κόσμο του κυνηγίου, για να απαντήσει στις ερωτήσεις και να λύσει κάθε απορία σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας. Έγινε παρουσίαση της LAMBRO, ειδική αναφορά με πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τη νέα σειρά με ατσάλινα σκάγια από τον Γιάννη Ναυπλιώτη και της πολυβραβευμένης FRANCHI AFFINITY από την Μπρίνη Σφυρή.

Οι επισκέπτες είχανε την ευκαιρία να επωμίσουν, ένα κατά κοινή ομολογία απόλυτα ισορροπημένο και εργονομικό όπλο που άφησε και στον Πύργο τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο διαγωνισμός επώμισης που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές (!), πραγματοποιήθηκε σε κλίμα διάχυτου ενθουσιασμού, υψηλότατο επίπεδο ανταγωνισμού ανάμεσα σε «νέους» και «παλιούς» κυνηγούς και οι Πυργιώτες είχαν την ευχαρίστηση να καταρρίψουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Οι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να γεμίσουν την AFFINITY με 3 φυσίγγια και να επωμίσουν σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, με καλύτερο χρόνο τα 4,55’’! Οι νικητές έφυγαν και πάλι ντυμένοι στα χρώματα της FRANCHI & της LAMBRO!

Οι 3 γρηγορότεροι ήταν :

  1. Βασίλης Μπακατσέλος με χρόνο 4,55’’
  2. Σπύρος Ζουμπάκης με χρόνο 4,60’’
  3. Σωτήρης Ρασιώτης με χρόνο 4,83’’

Όλοι οι παρευρισκόμενοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, έφυγαν με αναμνηστικά δώρα FRANCHI & LAMBRO.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Σωτήρη ΒΕΝΔΡΑ για την θερμή φιλοξενία την βοήθειά στην οργάνωση και πραγματοποίηση μιας απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης!

Το επόμενο HUNTING HAPPY HOUR ετοιμάζετε ήδη σε μια επόμενη πόλη…. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο site μας στο FB και στα media. Μείνετε δικτυωμένοι.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων