Έπιασε τόπο η διαμαρτυρία της ΚΟΜΑΘ για τον χάρτη της Ε.Ε.

0

Έπιασε τόπο η διαμαρτυρία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης για τον χάρτη της Ε.Ε. για την FYROM

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ευρωπαίας Επιτρόπου κ. Μαρίας Δαμανάκη στην διαμαρτυρία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για καινούριο χάρτη που έφτιαξε η Ευρωπαϊκή Ένωση το γειτονικό κράτος της FYROM εμφανίζεται με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον «ευρωπαϊκό άτλαντα των θαλασσών» που έφτιαξε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας της ΕΕ και που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης http://ec.europa.eu/maritimeatlas.

Με άμεση και ουσιαστική παρέμβαση της Επιτρόπου Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας η ιστοσελίδα “κατέβηκε” και έγινε η απαραίτητη διόρθωση. Για το θέμα αυτό η κ. Δαμανάκη δημοσίευσε επιστολή όπου και ουσιαστικά επισημαίνει ότι το λάθος αυτό έγινε από αμέλεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση της Επιτρόπου, στο γραφείο της οποίας στις Βρυξέλλες έστειλε και ευχαριστήρια επιστολή.

Την ενέργεια αυτή την γνωστοποιούμε στους 63 Κυνηγετικούς Συλλόγους της Μακεδονίας και της Θράκης, που εκπροσωπούν 60.000 κυνηγούς.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων