Κυνηγετικά Νέα … και με DVD

0

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, κυκλοφορούν τα Κυνηγεkndvdτικά Νέα σε δύο τιράζ: με DVD sστην τιμή των 2,50€ και χωρίς DVD στα 1,30€. Σε αυτό το φύλλο των Κυνηγετικών Νέων και ένα συναρπαστικό DVD Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗΣ με Κυνήγι μπεκάτσας στα έλατα, Καρτέρια στα παπιά του κάμπου, Πόιντερ & Σέττερ σε δράση…

Στα θέματα αυτού του φύλλου διαβάστε:

Φουλ της ΚΣΕ με Σαμαρά & Τσίπρα
Ραγδαίες και εντυπωσιακές ήταν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα το απόγευμα γύρω από το κυνήγι, με φόντο το πολωμένο πολιτικό κλίμα της προεκλογικής περιόδου. Ύστερα από αίτημα των ιδίων των πολιτικών αρχηγών, η ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας συναντήθηκε τόσο με τον Πρωθυπουργό της χώρας Α. Σαμαρά, όσο και με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα, σε μια προσπάθεια του τελευταίου, να αμβλύνει το κλίμα “ρήξης” των τελευταίων εβδομάδων με τον κόσμο των κυνηγών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ασυλία για τους “δήμιους” των κυνηγόσκυλων!
Ένα πογκρόμ δηλητηριάσεων, βασανισμών και επιδεικτικών απαγχονισμών με θύματα κυνηγετικούς σκύλους, έχουν εξαπολύσει γνωστοί – άγνωστοι κτηνοτρόφοι στο έδαφος της Ρόδου.

ΕΡΕΥΝΑ
“Καμπανάκι συναγερμού” για τα πρασινοκέφαλα
Μεγάλο ποσοστό υβριδίων ανακάλυψαν στην ύπαιθρο Γάλλοι ειδικοί, που ερευνούν την πιθανότητα… διάβρωσης της γενετικής ποιότητας των άγριων πουλιών στην Ευρώπη.

ΒΟΙΩΤΙΑ
Οι θηλιές για αγριόχοιρους, απειλούν και τα κυνηγόσκυλα
Σε… φονική επιδημία φαίνεται να εξελίσσεται στη Βοιωτία η τοποθέτηση θηλιών για αγριόχοιρους. Μόλις την Κυριακή, ο κυνηγός από το Μπραχάμι Λάκης Πάγκαλος, κατάφερε στο …παρά ένα να σώσει το κυνηγόσκυλό του, από βέβαιο θάνατο!

EΙΔΗΣΕΙΣ
“Βομβάρδισαν” τον Τύρναβο με… αντιλυσσικά δολώματα!
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ρίψεις έγιναν κοντά στις κατοικημένες περιοχές, επειδή με το χιονιά οι αλεπούδες πλησιάζουν τις παρυφές του οικιστικού ιστού.

kn77ΗΠΕΙΡΟΣ
Οι “φρέσκες” μπεκάτσες τις ημέρες της παγωνιάς
Και στο ντούσκο και στο πουρνάρι και στη βατσινιά, οι μπεκάτσες έδωσαν πολλές ευκαιρίες τις ημέρες που άλλαζε ο χρόνος, στα μέρη της Ηπείρου!

ΘΗΡΑΜΑ
Η μπεκάτσα τις ημέρες υπό… του μηδενός
Έρευνες έχουν αποδείξει πως το πρώτο πράγμα που κάνουν οι μπεκάτσες στις μεγάλες κακοκαιρίες, είναι να αναστέλλουν τη νυχτερινή συμπεριφορά τους και να… τρέφονται την ημέρα!

ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Οι τσίχλες του χιονιού στα ρέματα του Πτελεού
Στα απάγγια ρέματα ανάμεσα στο Αχίλλειο και τον Πτελεό, οι τσίχλες που το προηγούμενο διάστημα κυνηγιόντουσαν μόνο στο περπατητό, “ανέμιζαν” παντού τις ημέρες του χιονιά.

ΣΕΡΡΕΣ
Φάτσα – κάρτα μια παγάνα για… ζαρκάδια!
Οι συναρπαστικές στιγμές μιας ομάδας κυνηγών στην Ορεινή των Σερρών, καθώς ψάχνουν ένα θήραμα – ταμπού για όλη την υπόλοιπη χώρα.

BENELLI COMFORT M2 LEFT HAND
Απόλυτο “εργαλείο” για τα δύσκολα…
Η… αριστερή εκδοχή μιας καραμπίνας που προορίζεται για σκληρή χρήση και καταξιώνεται στις αντίξοες χειμωνιάτικες συνθήκες…

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ
Οι δείκτες της ευφυίας στους σκύλους φέρμας
Ενδιαφέροντα συμπεράσματα, βασισμένα σε αμερικάνικες έρευνες, που μέτρησαν την “εξυπνάδα” όλων των φυλών σκύλων φέρμας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Η τέχνη του καρτεριού σε βάλτους και ακροποταμιές
Χρήσιμες συμβουλές για όλους εκείνους που τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσουν την τύχη και τις ικανότητές τους, στις σκληρές συνθήκες των βάλτων και των λιμνών.

ΠΡΟΣΩΠΑ
Το ετήσιο “μπάρκο” ενός καπετάνιου… στα βουνά
Σε ωκεανούς και θάλασσες βγάζει το ψωμί του, αλλά μόλις αρχίζει το κυνήγι ένας καπετάνιος αλλάζει τη ρότα του και κάνει “λιμάνια” του τα βουνά της Μακεδονίας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων