Αντί για λαθροθήρες… ήταν λαθρέμποροι τσιγάρων!

0

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η νυκτερινή καταδίωξη ενός αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε σε έλεγχο των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων.

Συγκεκριμένα Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς πραγματοποιούσαν νυκτερινή περιπολία σε ορεινή περιοχή του νομού Κιλκίς. Τότε από έναν παράδρομο πετάχτηκε ένα ΙΧ όχημα αναπτύσσοντας ταχύτητα. Οι θηροφύλακες καταδίωξαν το ΙΧ με τα υπηρεσιακά τους οχήματα, ώσπου αυτό εγκλωβίστηκε σε αδιέξοδο. Αμέσως δυο άτομα βγήκαν και τρέχοντας χάθηκαν στο δάσος και στο σκοτάδι, εγκαταλείποντας με ανοικτές πόρτες το αυτοκίνητο. Οι θηροφύλακες φθάνοντας στο όχημα διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτο με κούτες τσιγάρων.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και τα τσιγάρα και το όχημα κατασχέθηκαν.  Περισσότερα από 9.000 πακέτα τσιγάρων βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Την υπόθεση έχει αναλάβει πια η Ελληνική Αστυνομία, η οποία συνεχάρη το προσωπικό των κυνηγετικών οργανώσεων για τη δράση τους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάσχεση τσιγάρων στην περιοχή του Κιλκίς.

hunters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων