Επίσκεψη από Διοικητικά Στελέχη της B.A.S.C. στον ΚΣ Ξάνθης

0

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΑΝΘΗΣ  ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ B.A.S.C.
(BRITISH ASSOCIATION OF SHOOTING AND CONSERVATION)

Στα πλαίσια των Διεθνών επαφών του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από Διοικητικά Στελέχη της B.A.S.C. με σκοπό την ανταλλαγή δεδομένων, πληροφοριών, απόψεων, προτάσεων και ιδεών προς όφελος του Συλλόγου μας αλλά και ολόκληρης της περιοχής μας όσον αφορά στην καλύτερη δυνατή Κυνηγετική μας δραστηριότητα.
Η B.A.S.C. είναι η μεγαλύτερη Κυνηγετική Ομοσπονδία + Οργάνωση + Εταιρεία της Βρετανίας με 145.000 μέλη, 110 αμειβόμενους Διοικητικούς Υπαλλήλους, άψογη οργάνωση, απεριόριστη εμπειρία σε όλους τους τομείς του Κυνηγιού αλλά και της Προστασίας του Περιβάλλοντος και με τα Κεντρικά της Γραφεία στο Ρέξαμ της Ουαλίας καλύπτει όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με έτος ίδρυσης το 1908.
Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από στελέχη του Συλλόγου  σε ένα μεγάλο μέρος της Οροσειράς Ροδόπης καθώς επίσης και στους Υγροβιότοπους της περιοχής.
Θα πρέπει να τονισθεί ότι προσφέρθηκε αμέριστη συμπαράσταση από τον Δήμαρχο της πόλης, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, τον Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης, τον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, τον Φορέα Διαχείρισης Βιστωνίδας, και τον Ορειβατικό Σύλλογο Ξάνθης τους οποίους ο ΚΣ Ξάνθης ευχαριστεί θερμά.
Οι επισκέπτες αναχώρησαν εντυπωσιασμένοι και υποσχόμενοι συχνές μελλοντικές επαφές όχι μόνο για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου  αλλά και την Ανάπτυξη του Κυνηγετικού Τουρισμού στην περιοχή.

ksxanthi.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων