Στο στόχαστρο της θηροφυλακής η λαθραλιεία

0

Την Παρασκευή 27/2, μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Ερασιτεχνικής Αλιείας Ιωαννίνων, Πανελληνίου Συλλόγου Προστασίας Αγριας Πέστροφας “ΑΣΤΡΑΙΟΣ” & Α.Σ.Ε.Α. Κόνιτσας συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο των Θηροφυλάκων της Ε’ Κ.Ο.Η. κ. Νικόλαο Παπαγρηγορίου ο οποίος τους διαβεβαίωσε για την πλήρη ενεργοποίηση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στην πάταξη της λαθραλιείας σε ποτάμια και λίμνες της Ηπείρου.

Οι εκπρόσωποι και των τριών Συλλόγων υποσχέθηκαν την στήριξη του έργου της Θηροφυλακής, τόσο με την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού όσο και με θεσμικές παρεμβάσεις προκειμένου να καλυφθούν κενά της ισχύουσας Νομοθεσίας.

Επίσης εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες τόσο στον κ. Παπαγρηγορίου όσο στους τους θηροφύλακες και το Δ.Σ. της Ε’ Κ.Ο.Η. γιά την εν γένει προσφορά τους στην προστασία της πανίδας και χλωρίδας της περιοχής και “τους διαβεβαίωσαν ότι θεωρούν απαραίτητη όχι μόνον την συνέχιση αλλά και ενδυνάμωση της δραστηριοποίησής της Θηροφυλακής, σε πείσμα όσων καρεκλοκένταυρων και επιτήδειων μεθοδεύουν την αποδυνάμωσή της”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ipiros.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων