Κυνηγετικά Νέα

0

Αύριο 4 Μαρτίου 2015 κυκλοφορούν τα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ, σε όλα τα περίπτερα της χώρας. Στα θέματα αυτού του φύλλου διαβάστε:

Μαθήματα κουράγιου & θέλησης
Κόντρα στη μοίρα που… τους στέρησε τα πόδια τους, ένας κυνηγός στον Έβρο και ένας άλλος στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν να πορεύονται στα βουνά δίνοντας μαθήματα κουράγιου και αξιοπρέπειας.
Οι δύο κυνηγοί που από διαφορετικές αιτίες έχασαν τα πόδια τους, στάθηκαν όρθιοι και με τη στάση τους δίνουν ένα μήνυμα: “επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς”!

kn84ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Το “θαύμα” με τις καμπίσιες στους αγρούς της Χαλκιδικής
Η προσπάθεια που άρχισαν οι κυνηγοί το 2012 απέδωσε καρπούς, χωρίς επιδοτούμενα προγράμματα, χωρίς συνέδρια, χωρίς διαφημίσεις στην τηλεόραση ή κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Η “τρομοκρατία” των λύκων στους κυνηγότοπους της Θράκης
Σε μία υπόθεση υψηλού “ρίσκου” εξελίχθηκαν, φέτος, οι κυνηγετικές εξορμήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές της Θράκης, λόγω των επιθέσεων λύκων σε κυνηγετικά σκυλιά.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Είχε μερικά φάλτσα, το… “ποίημα” του Τσιρώνη
Το ΥΠ.Ε.ΚΑ. έγινε ΥΠΑΠΕΝ, αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Γ. Τσιρώνης συνεχίζει να το αντιλαμβάνεται σαν… μια μεγάλη ΜΚΟ (μόνο να μην το πάρει είδηση… ο Λαφαζάνης)
Οι προγραμματικές δηλώσεις του κ. αναπληρωτή στη Βουλή, ήταν και πάλι μία εκτός τόπου “ωδή” στην… Πράσινη Ανάπτυξη, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στις ανεμογεννήτριες.

EΙΔΗΣΕΙΣ
Εκπλήξεις με τις καρακάξες που έπαθαν… και έμαθαν!
Μετά τις δύο – τρεις πρώτες εξορμήσεις σε περιοχές της Καρδίτσας, οι καρακάξες έμαθαν να αποφεύγουν τα “αποσπάσματα” των κυνηγών, αναζητώντας άλλους τόπους για βοσκή και κούρνια.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Τα τελευταία “φλας” από τις μπεκάτσες της Ηπείρου
Μετά την παύση του κυνηγιού των αγριογούρουνων, μπεκάτσες… που δεν τις ήξερε κανείς, ήρθαν και εγκαταστάθηκαν ξανά σε μέρη που τις είχαν διώξει οι παγάνες!

ΜΑΛΙΑΚΟΣ
Άδοξο φινάλε με καιρό – εχθρό!
Ένα τετραήμερο οδοιπορικό στον Μαλιακό για τις τσίχλες του Φλεβάρη, όπου οι ελπίδες… πνίγηκαν μέσα στη βροχή.

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ
Απαρίθμηση των λαθών όταν τα ζώα ήταν σε αγέλη
Μια αντικειμενική ματιά στα λάθη που έγιναν με ευθύνη των ανθρώπων και… των σκύλων, όταν τα αγριογούρουνα ήταν σε κοπάδι και τα σκυλιά έπρεπε να επιλέξουν το ζώο που θα ακολουθήσουν.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Στις μπεκάτσες… αργήσαμε μια μέρα
Εκτός από το διήμερο 14 και 15 Φεβρουαρίου “επιστρόφια” μπεκάτσας δεν υπήρξαν στη Δυτική Ελλάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η εαρινή αποδημία διεξάγεται κατά κύριο λόγο μέσα στο Μάρτη!

ZABALA XL90
Η… “γέφυρα” ανάμεσα στα φθηνά και στα ακριβά
Ένα ισπανικό σούπερ ποζέ με όλα τα σύγχρονα αξεσουάρ, πολύ καλή εμφάνιση, πρακτικό και καλαίσθητο, διατίθεται στην προσιτή τιμή των 827 ευρώ.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ
Μάχες με το θάνατο μέσα στο βάλτο…
Δραματικά περιστατικά όπου η ζωή αντιπαλεύει το θάνατο, σε στιγμές που ο βάλτος γίνεται “εχθρός” για εκείνους που τον κυνηγάνε.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ
Ο έλεγχος του βάρους στα κυνηγόσκυλα
Οι μεταβολές στο σωματικό βάρος ενός σκύλου, τις περισσότερες φορές… προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά!

ΑΓΩΝΕΣ
Φουλ “μηχανές” για Πόιντερ και Σέττερ
Όλα όσα έγιναν στα χωράφια της Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια των εξαντλητικών αγώνων του Φεβρουαρίου για τις Αγγλικές φυλές.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων