Επίδειξη ικανοτήτων Σπάνιελς και Ριτρίβερς

0

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στην έκθεση OUTDOOR EXPO 2015, η Λέσχη κυνηγών με Σπάνιελς  & Ριτρίβερς (Τhe Sporting Spaniels & Retrivers Club of Greece) παρουσίασε την  φυλή Springer Spaniel και έκανε επίδειξη ικανοτήτων Σπάνιελς και Ριτρίβερς.

Σκοπός της λέσχης είναι να ανεβάσει το κυνοφιλικό, κυνοτεχνικό και κυνηγητικό επίπεδο με ανταλλαγές γνώσεων, απόψεων, ιδεών, και εμπειριών. Με την διοργάνωση σεμιναρίων από καταξιωμένους ειδικούς των φυλών, σχετικών προβολών, με πολλά εκπαιδευτικά αλλά και πρακτική εφαρμογή στον κυνηγότοπο.

“Θέλουμε να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας και όχι να «καθοδηγήσουμε» την κυνοφιλία στην Ελλάδα. Θέλουμε να περνάμε ωραία, εποικοδομητικά και παραγωγικά.
Τα μέλη μας δεν πληρώνουν εγγραφές και συνδρομές, γίνονται αμέσως τακτικά χωρίς δοκιμαστικές περιόδους και υπογραφές άλλων μελών.
Προϋποθέσεις: Η αγάπη για τους κυνηγητικούς σκύλους και το κυνήγι, η φιλομάθεια, η ομόνοια, η σύμπνοια, η αλληλοεκτίμηση, η συνεισφορά, η βοήθεια όλων προς όλους, η ταπεινότητα.
Συμμετέχουμε από όλη την Ελλάδα, κάνουμε συναντήσεις στην Αττική κάθε 15θήμερο και σκοπεύουμε, κατά την κυνηγητική περίοδο, να συναντιόμαστε σε διάφορες περιοχές συνδυάζοντας την επίτευξη των σκοπών της λέσχης με το κυνήγι.
Στην λέσχη μας δεν έχουμε «προεδρικές καρέκλες». Έχουμε κατά περίσταση συντονιστές και ομάδες εργασίας που αναλαμβάνουν εναλλάξ να διεκπεραιώσουν κάποιο έργο.” αναφέρεται στην ταυτότητα της λέσχης 

Όσοι είναι κάτοχοι Σπρίνγκερ, Κόκερ, Λαμπραντόρ, Γκόλντεν ή Φλάτ Κόουτεντ ή άλλων Ριτρίβερς και συμφωνούν, πληρούν τις προϋποθέσεις και θέλουν να γίνουν μέλη της λέσχης  μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο e-mail: kallistonhellas@yahoo.gr ή να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Νικολακόπουλο στο 22940 95019 και 6972223883.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων