Σεμινάριο εκπαίδευσης και αγώνας στην Προσοτσάνη

0

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Προσοτσάνης διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων το Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Μαρτίου 2015. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα ‘’Τεχνικές εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων ‘’ και την Κυριακή Αγώνας (ΕΦΥΠ) κυνηγετικών σκύλων σε άγριο θήραμα στη Ζώνη Εκπαίδευσης Σκύλων Προσοτσάνης-Πετρούσας-Μικρόκαμπου. Η προσέλευση ήταν πέραν του αναμενόμενου καθώς υπήρξαν και συμμετοχές από άλλους νομούς, ενώ το επίπεδο του αγώνα, σύμφωνα με τους κριτές, ήταν υψηλό. Ο αγώνας διεξήχθη σε τέσσερα τερέν, δυο για βρετανικές φυλές (σε ζεύγη), ένα για ηπειρωτικές φυλές (σόλο) και ένα για ανήλικα σκυλιά βρετανικών φυλών. Κριτές στις ηπειρωτικές φυλές ήταν ο κ.Μαυροβίτης Γιάννης, στις αγγλικές φυλές ήταν ο κ. Στεφανάτος Νικόλαος και ο κ. Βασιλακίδης Θεόδωρος, ενώ για τα νεαρά αγγλικών φυλών ήταν ο Καλφόπουλος Χρήστος. Ευχαριστούμε επίσης τους κ. Λουλουδάκη Μάριο και Τσοτόπουλο Γεώργιο για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο και την πολύτιμη βοήθεια τους στον αγώνα.
Νικητές αναδείχθηκαν στην κατηγορία των ηπειρωτικών φυλών ο Χατζάτογλου Κώστας με την «Ήρα» (Kurzhaar), στις βρετανικές φυλές στο 1ο τερέν
1η θέση: Μυστακίδης Θεόδωρος με «Σιλβί» (Setter)
2η θέση: Καραντώνης Κωνσταντίνος με «Άλις» (Setter)
3η θέση: Παπαντωνίου Γιώργος με «Σάμπα» (Setter)
Ενώ στο 2ο τερέν
1η θέση: Πατέλης Αθανάσιος με «DS Daisy» (Setter)
2η θέση: Κυριαζής Δημήτριος με «Μάγια» (Setter)
3η θέση: Κουντουράς Άγγελος με «Σάντρα» (Pointer)
4η θέση: Παπαντωνίου Γιώργος με «Άστορ» (Pointer)
Στον αγώνα νέων βρετανικών φυλών:
Νικολαϊδης Μανάσης με «Ήρα» (καλύτερο Pointer)
Μπούρας Παναγιώτης με «Νάμι» (καλύτερο Setter)
Στους νικητές απονεμήθηκαν από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Δράμας και Προσοτσάνης έπαθλα. Τα Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τους διαγωνιζόμενους για το άριστο κλίμα που διατηρήθηκε κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, τους κριτές αλλά και τον πρώην πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας κ. Παπαντωνίου Γεώργιο, που δε χάνει την ευκαιρία να αποδεικνύει την αγάπη του στο Σύλλογο παρέχοντας στήριξη και βοήθεια στην οργάνωση του αγώνα. Τα Δ.Σ. αφουγκραζόμενα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας αποφάσισαν η συμμετοχή στον αγώνα να είναι δωρεάν, δεσμεύνονται δε για καλύτερη οργάνωση ανάλογων αγώνων στο μέλλον.

https://www.facebook.com/kynigidrama

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων