Κυνηγετικά Νέα

0

Κυκλοφορούν αύριο 1 Απριλίου τα Κυνηγετικά Νέα, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα

Διαβάστε στο αυριανό φύλλο!

Κάπροι μπήκαν στα ανάκτορα

Μεγάλες αγέλες αγριογούρουνων έκαναν, ήδη, κατοχή στο πρώην βασιλικό κτήμα του Τατοΐου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.

Και ναι μεν ήταν κοινό μυστικό πως οι αγριόχοιροι έχουν εγκατασταθεί για τα καλά στην Βόρεια Αττική, αλλά λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι απέχουν δύο βήματα για… να μπουν στην πρωτεύουσα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μήνυμα Λαφαζάνη με αποδέκτη και τον Τσιρώνη
Έστω και χωρίς να αναλάβει δεσμεύσεις, ο υπουργός επιδίωξε να στείλει ένα… καθησυχαστικό μήνυμα στον κόσμο των κυνηγών, γνωρίζοντας την “αίσθηση επερχόμενου κινδύνου” που υπάρχει στις τάξεις τους.

kn88ΣΑΛΟΣ
Το “Νταχάου” της Καρδίτσας έχασε… τη μάσκα του!
Ισχυρό σοκ και αντιδράσεις σε πολιτικό επίπεδο προκαλούν στην Καρδίτσα, οι αποκαλύψεις για το “Νταχάου” ζώων που διατηρούσαν “φιλόζωοι”, και επρόκειτο να… επιδοτηθεί από το Δήμο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι κυνηγοί που έσωσαν ένα “αγγελούδι”…
Φύλακες-άγγελοι για ένα τετράχρονο κοριτσάκι που η ζωή του κρεμόταν από μία κλωστή, έγιναν τις προηγούμενες ημέρες οι κυνηγοί της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Μην στοιχηματίσετε για τον “εξαφανισμένο” λύγκα
Το λύγκα τον έχουν ψάξει – άλλοτε…επιδοτούμενα άλλοτε όχι – οι περισσότερες περιβαλλοντικές Μ.Κ.Ο. της χώρας, και η κοινή κατάληξη όλων των “μελετητών” ήταν πως έχει εξαφανιστεί από τη χώρα μας… Μη βιαστείτε να στοιχηματίσετε, όμως.

EΙΔΗΣΕΙΣ
Ρατσισμός “ζωόφιλων” εις βάρος του ποδοσφαιριστή Σολ Κάμπελ
“Πόλεμος” εις βάρος του πρώην άσου της Άρσεναλ και της εθνικής Αγγλίας από τους ακτιβιστές της “ζωολατρείας”, επειδή τόλμησε να παραδεχτεί πως είναι κυνηγός!

ΠΡΟΣΩΠΑ
Τα… μαγικά ενός κυνηγού με τη φωτιά και το μέταλλο
Επιστρατεύοντας τη φωτιά, το μεράκι και τις ικανότητές του, ένας κυνηγός μετασχηματίζει τις εικόνες του από τα βουνά, σε πανέμορφες δημιουργίες πάνω στο μέταλλο.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ
Το ριπλέι μιας χρονιάς από τα περδικοβούνια
Έμπειροι περδικοκυνηγοί καταγράφουν όσα είδαν και όσα συνάντησαν τη φετινή χρονιά, στα πιο τυπικά “φέουδα” της ορεινής πέρδικας ανά τη χώρα…

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ
Τι είδαν οι “σπεσιαλίστες” από τα φασσοκάρτερα
Οι κινήσεις και η συμπεριφορά των κοπαδιών, από τα μεγάλα μπασίματα του Οκτώβρη μέχρι και τις τελευταίες χειμωνιάτικες ημέρες του Φλεβάρη.

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ
Ο ρόλος του “ξεφωλιαστή” στις αγέλες των λαγόσκυλων
Μία ματιά στα λαγόσκυλα που ακόμα και όταν “φωνάζουν” λίγο, φωνάζουν πάντα… την αλήθεια!

ΟΠΛΑ
Καραμπίνες που διαπρέπουν και… στα σκοπευτήρια
Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία καραμπίνα για να μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες, είτε στον κυνηγότοπο είτε στον βατήρα ενός σκοπευτηρίου!

ΘΗΡΑΜΑ
Οι προπομποί των ορτυκιών στη Θεσσαλία
Οι νυχτερινές βροχές άρχισαν να καθηλώνουν τα πρώτα ορτύκια που μεταναστεύουν στο έδαφος, ενώ και οι συνθήκες στον κάμπο είναι τέτοιες που να τα κρατούν εκεί!

ΧΡΟΝΙΚΟ
“Όλοι μαζί”, έλεγαν πάντα…
Ο αγώνας των ανθρώπων ενός χωριού μερικές δεκαετίες πριν, για να προστατέψουν το βιος τους από έναν μοναχικό λύκο.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Ημέρες “εκπαιδευτικών” σε… μπεκατσίνια!
Δύο Σέττερ και ένα Πόιντερ συναντάνε για πρώτη φορά τα μπεκατσίνια του Μάρτη, στους βαλτότοπους του Μεσολογγίου.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων