Διαγράφεται ο Ιω. Τσιρώνης από τους Οικολόγους Πράσινους λόγω … κυνηγίου

0

Την επιθυμία του να εκδώσει άδεια θήρας κατά την επερχόμενη κυνηγετική περίοδο, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός στο Υπερυπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ιωάννης Τσιρώνης, με έγγραφο που έστειλε προς την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδος σύμφωνα με το οποίο ζητά να του κοινοποιηθεί όλη η διαδικασία που απαιτείται για την έκδοση της άδειας.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής Υπουργός, ζήτησε από την ΚΣΕ να τον ενημερώσει σε ποιον κυνηγετικό σύλλογο πρέπει να γραφτεί και ποιό είναι το κόστος για την κάθε περίπτωση άδειας Τοπική, Περιφερειακή και Γενική.

Ο κ. Τσιρώνης στο έγγραφό του αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής: “Επειδή η θέση η οποία κατέχω στην κυβέρνηση με εμπλέκει άμεσα με την κυνηγετική δραστηριότητα και επειδή στο συγκεκριμένο αντικείμενο δεν κατέχω την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση ώστε να το διαχειριστώ, παρακαλώ να με ενημερώσετε για την διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να προβώ στην έκδοση κυνηγετικής άδειας…..”

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλιεύσαμε, ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας κ. Ν. Παπαδόδημας, σε ένδειξη καλής θέλησης, προτίθεται μετά την έκδοση της κυνηγετικής άδειας να κάνει δώρο στον Αναπληρωτή υπουργό μια καραμπίνα Cosmi, με Ατσάλι Boehler Antinit Inox και κοντάκι τύπου Angle.

Η είδηση έχει φέρει μεγάλη αναταραχή στους κύκλους του κόμματος των Οικολόγων Πρασίνων. Σύμφωνα με ανακοίνωση αναμένεται να συνέλθει η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος με μοναδικό θέμα συζήτησης την διαγραφή του κ. Τσιρώνη.

Αναμένονται εξελίξεις…..

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων