Δυνατά ξεκίνησε ο Κυνοφιλικός Όμιλος Χίου

0

Ο ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη επίσημη εκδήλωσή του, την Κυριακή 22 Μάρτιου, στο ξενοδοχείο Χανδρής. Το Δ.Σ του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του αλλά και το πλήθος φίλων που παρευρέθησαν υποστηρίζοντας έτσι τους σκοπούς και στόχους του ομίλου.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κάρμαντζη Σταμάτη για την υποστήριξη και συμβολή του στην υλοποίηση της 1ης Εθνικής Έκθεσης Μορφολογίας Χίου ,το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΚΑΛΟΥΤΑ.

Από τα Δεκέμβριο του 2014 ο Κυνοφιλικός Όμιλος Χίου δραστηριοποιείται στο νησί μας για να προωθήσει και να βοηθήσει την ανάπτυξη της οργανωμένης κυνοφιλίας. Συγκεκριμένα οι σκοποί του, όπως παρουσιάζονται στο καταστατικό του ομίλου, είναι:

Η προώθηση της υπεύθυνης και οργανωμένης κυνοφιλίας.

Η ενθάρρυνση και η καθοδήγηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας και εκπαίδευσης σκύλου.

Η διοργάνωση κυνολογικών εκδηλώσεων -αγώνων εργασίας, εκθέσεων μορφολογίας – όπως επίσης και τη διοργάνωση επιμορφωτικών κυνοφιλικών σεμιναρίων με θέματα διατροφής, υγείας, καλλωπισμού, εκπαίδευσης και τη διοργάνωση προβολών και λοιπών συναφών συναντήσεων των μελών σε συνεργασία με άλλους κυνοφιλικούς ομίλους αναγνωρισμένους από τον Κυνολογικό ‘Όμιλο Ελλάδος.

Επίσης την προώθηση της κοινωνικής επαφής, συνεργασίας και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών, σαν ανθρώπινων ομάδων, με σκοπό την κοινωνικοποίηση, την ανάπτυξη φιλικών δεσμών και της άμιλλας μεταξύ των ανθρώπων και των σκύλων .

Η Έκθεση Μορφολογίας αποτελεί το αποκορύφωμα της δράσης του ΚΟΧ. Είναι ένα μεγάλο κυνοφιλικό γεγονός για το νησί μας, στο οποίο αναμένονται να συμμετάσχουν Εκθέτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από τις γειτονικές χώρες .

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου και θα διαρκεί όλη μέρα ενώ το βράδυ της κάθε μέρας θα διεξάγονται οι τελικοί για την ανάδειξη των νικητών της ημέρας, Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Δ.Σ και τα μέλη του Κ.Ο.Χ καλούν όλους τους Χιώτες να επισκεφθούν την Έκθεση Μορφολογίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά 150 περίπου διαφορετικές φυλές σκύλων να αγωνίζονται για την ανάδειξη του καλύτερου σκύλου έκθεσης. Καλούν όλους μας να γιορτάσουμε μαζί το μεγάλο αυτό κυνοφιλικό γεγονός, που για πρώτη χρονιά θα τελεσθεί στο νησί μας αλλά ευελπιστεί να γίνει Ετήσιος Θεσμός.

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος του Κ.Ο.Χ ή θέλει να μάθει περισσότερα για τον Όμιλο μπορεί να επικοινωνήσει με την πρόεδρό του, κ. Μίτση Καλαιτζιδάκη 6932533450, και τα μέλη κ. Περικλή Αμπαζή 6947702021 , κ. Ισίδωρο Μοναχό 6937438594.

Το email του ομίλου είναι chiosdogsociety@gmail.com

και η σελίδα του στο FB μπορεί να βρεθεί στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/groups/742796165767972/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων