Γκάφα ΥΠΑΠΕΝ με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις

0

Μπάχαλο έγιναν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις με το υπουργείο Περιβάλλοντος με αφορμή δελτίο Τύπου που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Τσιρώνη με 11 από τις μεγαλύτερες οργανώσεις της χώρας.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο αποδίδεται στις περιβαλλοντικές οργανώσεις διθυραμβική δήλωση για τον Γιάννη Τσιρώνη που όμως όπως λένε δεν έγινε ποτέ.

Συγκεκριμένα στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ως δήλωση των οργανώσεων το εξής: «Για πρώτη φορά η ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ είναι με το μέρος της κοινωνίας. Οι άνθρωποι που έχουν τοποθετηθεί τώρα στις καίριες θέσεις, δεν είναι κάποιοι πολιτικοί καριέρας με διαφορετική δραστηριότητα, αλλά έχουν προκύψει μέσα από το Κίνημα για την προστασία του περιβάλλοντος».

Με κοινή ανακοίνωση οι 11 περιβαλλοντικές οργανώσεις, διευκρινίζουν ότι ουδέποτε προέβησαν σε τέτοια δήλωση.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις AΡΧΕΛΩΝ, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, Καλλιστώ, Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, ANIMA, MEDASSET, ΜΟm, και WWF Ελλάς.

topontiki.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων