Εθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 15 Απριλίου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”  Σε αυτό το τεύχος μια ταινία πρώτης προβολής με κυνήγια Ευρωπαϊκών θηλαστικών των A.& G. LUGARI.
Διαβάστε στα θέματα αυτού του τεύχους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΣΤΑ «ΑΔΥΤΑ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣ
Στη Δράμα βρέθηκε ο Κώστας Λουρής και επισκέφτηκε την έδρα της ερευνητική ομάδας του ΑΡΤΕΜΙΣ I και II με «ξεναγό» τον Θεοφάνη Καραμπατζάκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ 2015…
Τι επιφυλάσσει στους οπλόφιλους και τους γκατζετάκηδες η νέα χρονιά, μέσα από τις προθήκες της έκθεσης IWA 2015 στη Νυρεμβέργη.

ΕΡΕΥΝΑ: Η ΑΠΟΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ
Πού πηγαίνουν οι βελουδομάτες; Σε ποια μέρη φωλεοποιεί στην Ευρώπη και τι έχει αλλάξει στις συμπεριφορές της τα τελευταία χρόνια, στις μετακινήσεις της. Από Ιταλούς θηραματολόγους.

ΒΛΗΤΙΚΗ : Η ΟΠΛΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ
Ο Νικήτας Κυπρίδημος αναλύει τις λύσεις που επέλεξαν οι σχεδιαστές των οπισθογεμών όπλων για την όπλιση της σφύρας από τον μοχλό ανοίγματος.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ BROWNING A5 ULTIMATE PARTRIGE
Το ακριβότερο μοντέλο της πετυχημένης σειράς A5 είναι στην Ελλάδα και θα σας εντυπωσιάσει με την ομορφιά του και την τιμή του.

ΟΠΛΟ: Η BENELLI ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
Ο Νικήτας Κυπρίδημος παρουσιάζει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της BENELLI M2 COMFORT που θα κερδίσει ο νικητής της κλήρωσης του Απριλίου!

ΑΦΗΓΗΜΑ: Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ, ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΛΑΓΟΣΚΥΛΟ
Ο Θωμάς Μπατσέλας ανατρέχει στα παιδικά του βιώματα και μας αφηγείται την ιστορία του Νταβέλη, ενός πανύψηλου τσομπανόσκυλου, που ήταν άριστο στον… λαγό!

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ
Τις απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας ιχνηλατών περιγράφει αναλυτικά ο Θανάσης Κυριτσάκας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων