Κυνηγετικά Νέα

0

Κυκλοφορούν αύριο τα Κυνηγετικά Νέα. Θα τα βρείτε στα περίπτερα όλης της χώρας.

Στα θέματα του φύλλου με αριθμό 90, διαβάστε

“Ανταρσία”στη Ζάκυνθο
Εμποδίστηκαν οι θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων να φτάσουν στο νησί

Με την ανοχή και κεκαλυμμένη υποστήριξη της… πολιτικής τάξης του νησιού, αλλά και του κρατικού μηχανισμού που προτίμησε τη στάση του απλού παρατηρητή των δρώμενων, τα ισχυρά συμφέροντα που κερδοφορούν από το… λαθραίο κυνήγι των ανοιξιάτικων τρυγονιών στη Ζάκυνθο, κατήγαγαν μια περηφανή νίκη:
Από χθες Τρίτη 14 Απριλίου, η Ελλάδα συνορεύει προς δυσμάς… με τη Ζάκυνθο, όπου το εαρινό κυνήγι επιτρέπεται!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τσιμπούρι – “φονιάς” για κορυφαίο Εισαγγελέα!
Μετά από μάχη 30 ημερών σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Σωτήρης Μπάγιας, έγινε η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση ανθρώπου που πεθαίνει από… ερλιχίωση στη χώρα μας!

ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Τι είδε ο Έλληνας στην Αμερική…
Η αμερικάνικη “περιπέτεια” ενός κυνηγού από τη Χαλκιδική, στα βουνά της Πολιτείας της Νέας Υόρκης

kn90ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
“Νίπτουν τας χείρας” τους και… για τα τσακάλια
Τον ρόλο του… Ποντίου Πιλάτου έχει αντιγράψει η Πολιτεία και για τις επιθέσεις των τσακαλιών στην περιοχή της Ηλείας, παρά τις εκθέσεις και τις έγγραφες προειδοποιήσεις του Δασάρχη Ολυμπίας, για το πρόβλημα που διογκώνεται

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μεγάλη νίκη των κυνηγών στην Μάλτα
Κόντρα σε ισχυρές Μ.Κ.Ο, στρατευμένα Μέσα Ενημέρωσης και την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κάτοικοι της Μάλτας ψήφισαν υπέρ του κυνηγιού στο δημοψήφισμα που έγινε στο νησί

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ο αριστερός υπουργός και …οι επιστρατευμένοι παππάδες της Ζακύνθου
Για μία ακόμα φορά, το κράτος και οι πολιτικοί παράγοντες του νησιού άφησαν τη θηροφυλακή των κυνηγετικών οργανώσεων να βγάλει μόνη της “τα κάστανα από τη φωτιά”!

EΙΔΗΣΕΙΣ
Αληθινά σενάρια τρόμου με πρωταγωνιστές… λύκους
Ένας λύκος κατασπάραξε ηλικιωμένη γυναίκα στη Ρωσία, ενώ εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά μία ομάδα Κινέζων γιατρών προσπαθούν να… αναδομήσουν το παραμορφωμένο πρόσωπο ενός ατόμου, που είχε δεχτεί επίθεση από λύκο πριν από 54 χρόνια!

ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Τα “απριλιάτικα” περνούν και οι μνήμες ζωντανεύουν
Τα τρυγόνια έρχονται πάντα καθυστερημένα σε σχέση με τα υπόλοιπα αποδημητικά, με τις πρώτες εμφανίσεις στο πρώτο 10ήμερο του Απρίλη και τα μεγάλα μπασίματα μετά τις 20 του μήνα

ΟΠΛΑ
Κοστίζουν μία περιουσία και τα περιμένεις μία ζωή
Εννέα δίκαννα που στους καιρούς μας συνεχίζουν να αποτελούν αντικείμενα πόθου και διεκδίκησης, για… έχοντες και κατέχοντες σε ολόκληρο τον κόσμο!

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Τα καταφύγια της πέρδικας στον… ανοιξιάτικο χιονιά
Ούτε ο δύσκολος χειμώνας ούτε και τα χιόνια που κάλυψαν τα βουνά της Θεσσαλίας εμπόδισαν τις πέρδικες να “διαλεχτούν”, έστω και μετακινούμενες σε χαμηλότερα υψόμετρα από ότι συνήθως…

ΚΥΝΗΓΌΣΚΥΛΑ
Το… έλλειμμα του Πόιντερ στα καθήκοντα του δάσους
Λάθος επιλογές, “φτιασιδωμένα” σκυλιά και λάθος ζευγαρώματα, έπαιξαν το ρόλο τους για την… έκπτωση των ειδικών ικανοτήτων του Πόιντερ στο δάσος!

ΟΠΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Τα όπλα και οι “γενάρχες” της Γερμανικής σχολής
Την ίδια φιλοσοφία που ακολούθησαν στην εκτροφή των εθνικών τους φυλών κυνηγόσκυλων, οι Γερμανοί την εφάρμοσαν και… στην κατασκευή των όπλων!

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ
Η απόδοση των Σεγκούτσι σε… τέσσερις φάσεις
Με τέλειες αναλογίες μεταξύ άκρων και κορμού, πολύ χαρακτηριστικές γωνίες σώματος, ελαφρύ και μυώδη σκελετό με απουσία λίπους, ο Ιταλικός Ιχνηλάτης καλπάζει και όταν καταδιώκει και όταν ιχνηλατεί!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ανοιξιάτικες “πινελιές” στο Δέλτα του Έβρου
Αφού πέρασαν το χειμώνα καθαρίζοντας τα δόντια… των κροκοδείλων του Νείλου, οι Αγκαθοκαλημάνες επέστρεψαν πάλι στο Δέλτα του Έβρου για να αναπαραχθούν και να… φωτογραφηθούν από τα “Κυνηγετικά Νέα”

ΛΥΚΟΙ
Ανελέητη καταδίωξη στο φως του φεγγαριού
Τη δεύτερη μέρα οι λύκοι σκότωσαν ένα πρόβατο, την τρίτη ένα σκύλο κι ένα γαϊδουράκι… Ο φόβος για τις ασυνήθιστες εισβολές εξαπλώθηκε μέσα στις πόλεις και στα χωριά της περιοχής, και από όλες τις μεριές άρχισαν να τους κυνηγούν οι μανιασμένοι ορεσίβιοι!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων