Τράκαραν με… αγριογούρουνο

0

Ούτε για… κυνήγι να έβγαινε βραδιάτικα δεν θα πετύχαινε τέτοιο θήραμα, οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου. Το θήραμα έπεσε στην κυριολεξία στα πόδια του ή μάλλον στις ρόδες του αυτοκινήτου του. Και δεν ήταν ό,τι κι ό,τι: αγριογούρουνο βάρους 200 κιλών που εξασφαλίζει το κρέας της οικογένειας για αρκετό καιρό.

Το περίεργο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 προχθές τα μεσάνυκτα. Αυτοκίνητο μάρκας Lancia Y κινούνταν στο οδόστρωμα, με κατεύθυνση προς τα Φάρσαλα. Ξαφνικά ο οδηγός είδε μπροστά του ένα… αγριογούρουνο. Δεν πρόλαβε να σταματήσει και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

Η πορεία του αυτοκινήτου ανακόπηκε από το μεγάλο ζώο που -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο. Η σύγκρουση με το 200 κιλών αγριογούρουνο ήταν σφοδρή. Απώλειες υπήρχαν και από τις δύο πλευρές. Το ζώο σκοτώθηκε επί τόπου. Το αυτοκίνητο στην κυριολεξία έγινε… πίτα. Η μηχανή σχεδόν μπήκε μέσα στην καμπίνα, το καπό έσπασε το παρμπρίζ και από θαύμα οι δύο επιβαίνοντες, οδηγός και συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Οι δύο επιβαίνοντες βγήκαν από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι το αγριογούρουνο ήταν νεκρό. Κάλεσαν αστυνομία. Δύο περιπολικά, ένα από Βόλο και ένα από Αλμυρό, έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος για να απομακρύνουν από το οδόστρωμα το διαλυμένο αυτοκίνητο και το ασήκωτο αγριογούρουνο.

Αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν. Εκτιμάται ότι το ζώο αποπροσανατολίστηκε και βγήκε στο δρόμο.

Ο οδηγός πάντως μπορεί να είδε το αυτοκίνητό του να διαλύεται, αποζημιώθηκε όμως εξασφαλίζοντας κρέας για αρκετό διάστημα και μάλιστα αρίστης ποιότητας για τους γνώστες. Φόρτωσε -σαν λάφυρο από την οδική μάχη- το αγριογούρουνο σε φορτηγό εταιρείας οδικής βοήθειας και επέστρεψε στο σπίτι του.

 taxydromos.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων