Εθνος Κυνήγι

0

 

Την Τετάρτη 6 Μαΐου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”  Σε αυτό το τεύχος μια ταινία πρώτης προβολής για όπλα και μονόβολα.  Μεγάλη κλήρωση για μία καραμπίνα και ένα super pose CZ USA,μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ OUTDOOR SPORTS. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 1ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από Συλλόγους, Ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την χώρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΟΙΤΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Εγκαινιάστηκε το Περιβαλλοντικό Εκπαιδευτικό Κέντρο και Μουσείο Αγριας Πανίδας στους Λιγνάδες για διαρκή εκπαίδευση σε θέματα θήρας – Του Γ. Αμπατζίδη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΣΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ενας διακεκριμένος αθλητής με μοναδικό πάθος για το κυνήγι και ανόθευτη αγάπη για τα κυνηγόσκυλα… μιλάει στον Κων. Λουρή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ» ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
Με στόχο την προσέλευση κυνηγετικού τουρισμού οι «γείτονες» έβαλαν στα θηρεύσιμα – αντί μεγάλου τιμήματος – ;;;;; και αρκούδες!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΙ ΦΑΣΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΛΟΥΡΟΥ
Στη πλούσια βλάστηση των ;;; του Λούρου απελευθέρωσε ο Κ.Σ. Πρέβεζας, αριθμό φασιανών, σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Το ρόλο της υγιεινής διατροφής με θηράματα στην εποχή της υποκρισίας αναδεικνύει ο Μπάμπης Γκαβάς, με παραδείγματα και σχόλια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕ… ΧΡΩΜΑ
Όλα στο… πορτοκαλί «ποντάρουν» οι εταιρείες κυνηγετικών αξεσουάρ, όπως είδαμε στις προθήκες της IWA στην Νυρεμβέργη.

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ… ΗΜΙΑΙΜΩΝ
Τη σημασία της επιλογής καθαρόαιμων λαγόσκυλων με χαρτιά καυτηριάζει ο Θανάσης Κυριτσάνας για τη βελτίωση της κυνηγετικής ικανότητας των σκύλων.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗΣ
Απλή μέθοδος (με σκίτσα) για να κατανοήσουμε όλοι το ρόλο της σκοποβολής στης κυνηγετικές βολές.

ΒΛΗΤΙΚΗ: ΤΑΠΕΣ ΓΙΑ CAL. 28 & CAL. 36
Από τη γειτονική Ιταλία, μια διαφορετική ανάγκη της τεχνογνωσίας στην κατασκευή φυσιγγίων ιδιαίτερα στα μικρά διαμετρήματα, από την B&P.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων