Υποσχέθηκε λύση για τις καλύβες στον Έβρο ο Καμμένος

0

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση παρακολούθησε την άσκηση ΤΑΜΣ νυχτερινή Αστραπή 2015 που πραγματοποιήθηκε στον Βόρειο Έβρο.

Υποσχέθηκε λύση για τις καλύβες 
ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Υπουργέ για το θέμα με τις καλύβες που έχετε ανακοινώσει λίγες εβδομάδες πριν, έχει προχωρήσει το θέμα;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι καλύβες αποτελούν αμυντικό χώρο, στρατιωτική περιοχή και οι άνθρωποι που βρίσκονται στις καλύβες, ασχέτως αν κάποιες εποχές είναι κυνηγοί, αποτελούν μέρος της Εθνοφυλακής. Άρα, κακώς υπάρχουν όλες αυτές οι διαδικασίες με τα δικαστήρια, διότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε αυτές τις περιοχές οι οποίες αποτελούν ένα πολύτιμο σμαράγδι για την εθνική μας άμυνα.
Με τον Δήμαρχο συμφωνήσαμε ότι θα προχωρήσουμε την επόμενη εβδομάδα σε κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης, την οποία θα κάνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όπως υποσχέθηκα και πριν από τις εκλογές, αλλά και ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, η περιοχή αυτή θα οριστεί ως αμυντική περιοχή και βεβαίως οι κυνηγοί, ως Εθνοφύλακες, θα πρέπει να βρίσκονται εκεί για να διαφυλάττουν αυτή την αμυντική περιοχή.

thrakitoday.com

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων