Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

0

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ την Κυριακή 24/4/205 παρουσία των εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων της Μακεδονίας – Θράκης.
Μεγάλο το ενδιαφέρον, καθώς παρευρέθηκαν 58 αντιπρόσωποι από τους 63 Κυνηγετικούς Συλλόγους της Ομοσπονδίας ενώ η διάρκεια της Συνέλευσης ήταν πολύωρη μέχρι αργά το απόγευμα. Παρόντες οι Επίτιμοι Πρόεδροι της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ και άλλα επίτιμα μέλη. Αρκετοί Σύλλογοι εκπροσωπήθηκαν από νέο-εκλεγμένα Διοικητικά Συμβούλια, ενώ υπήρχαν και αρκετά νέα σε ηλικία μέλη.

Παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του ΔΣ για το έτος 2014, όπου με εποπτικό τρόπο ο Πρόεδρος του ΔΣ αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των Μελετών και Ερευνών για τη θήρα και την άγρια πανίδα που πραγματοποίησε η επιστημονική ομάδα της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ, καθώς και το έργο προβολής και επικοινωνίας με τη χρήση νέων τεχνολογιών και η δράση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.

Δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, υποβολή ερωτημάτων και παρουσίαση προτάσεων από τους εκπροσώπους των ΚΣ.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα Πεπραγμένα του ΔΣ καθώς και τα οικονομικά στοιχεία (Απολογισμός, Προϋπολογισμός), ενώ αποφασίστηκε πρόσθετη εισφορά υπέρ Ομοσπονδίας στα 5 ευρώ.
Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, μετά από την ευγενική δωρεάν παραχώρηση του Προέδρου του Τμήματος. Επίσης η μικροφωνική εγκατάσταση ήταν δωρεά της εταιρείας Dj partycompany.

hunters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων