Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Ν. Μαυρομάτη και την Lambro.

0

Στο κύπελλο Ελλάδος που διεξήχθη στα Χανιά 23-24 Μαΐου ο Νίκος Μαυρομάτης ισοφάρισε το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ 123/125, μια επίδοση που τον βάζει στον τελικό σε οποιοδήποτε αγώνα παγκοσμίου επιπέδου.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα μικροπροβλήματα με τις μηχανές, ο Νίκος κατάφερε να κάνει μια μεγάλη επίδοση δίνοντας σεμινάριο αυτοσυγκέντρωσης και παλεύοντας κυριολεκτικά για κάθε βολή.
Η Lambro είναι περήφανη που βοήθησε τον Νίκο και θα είναι μαζί του όπως επίσης και με τον Μάκη Μίτα σε κάθε αγώνα με στόχο την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Τα φυσίγγια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν: SERIES 5 σε 9,5 και 10.
Συγχαρητήρια Νίκο!
Ο Νίκος μας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία LAMBRO που πραγματικά με έχει αγκαλιάσει και με στηρίζει με όλους του δυνατούς τρόπους, σε μια δύσκολη εποχή που κάθε χορηγία φαντάζει απαγορευτική! Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια τους. Η αγάπη για την δουλειά τους είναι και ο λόγος που τα φυσίγγια τους είναι εξαιρετικά. Όπως είπε και ο συναθλητής μου Μάκης Μίτας, τα Series 5 είναι φυσίγγια αλάνθαστα. Νομίζω αυτό να τα λέει όλα!»

6lambro

 

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων