Εθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”  Σε αυτό το τεύχος μια ταινία πρώτης προβολής για κυνήγι αγριόχοιρου. Μία παραγωγή των A.& G.LUGARI.    Super κλήρωση για τη νέα καραμπίνα Franchi Affinity Slug και 100 Ελληνικά μονόβολα Palla, μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 1ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και από τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ
Όλα όσα έγιναν στα δικαστήρια της Κοζάνης μετά τη μήνυση της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ και δύο θηροφυλάκων κατά μελών των Οικολόγων για συκοφαντική δυσφήμηση. Του Σωτ. Δημηρόπουλου.

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΣΤΙΒΟ ΜΑΧΗΣ
Δοκιμασίες στους χορταριασμένους στίβους των εγκαταλελειμμένων στρατοπέδων της Μακεδονίας για τα λαγόσκυλα και τους… εκπαιδευμένους λαγούς. Του Θ. Μπατσέλα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΤΑ «ΜΑΤΙΑ» ΤΟΥ ΘΗΡΕΥΤΗ
Η τεχνολογία προχωράει και τα κιάλια προσφέρουν εικόνα και άπλετο φωτισμό, χάραμα και σούρουπο, αφού οι κυνηγοί αποτελούν σημαντικό αγοραστικό κοινό σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

ΒΛΗΤΙΚΗ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Μη βιαστείτε να σχολιάσετε, γιατί δεν έχει σχέση με το κουμπάκι της ασφάλειας. Μιλάμε για την ανάγκη συστημάτων ανάσχεσης της σφύρας, αν πέσει χωρίς να πιεστεί η σκανδάλη. Του Ν. Κυπρίδημου.

ΘΗΡΑΜΑ: ΜΕ «ΚΡΑΧΤΕΣ» ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΙΣΙΕΣ
Δεν είναι αυτό που… νομίζετε, αλλά η προσπάθεια επιστημόνων να καταμετρήσουν τους αρσενικούς την περίοδο αναπαραγωγής!

ΟΠΛΟ: ΕΝΑ ROBUST ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
Πλαγιόκαννα από το Σεντ Ετιέν στο κουτί τους (!), 33 χρόνια μετά, βρήκε ο Ανδρέας Πλαστουργός, του Big Hunter, και ο Νικήτας τα αξιολογεί…

ΥΠΑΙΘΡΟΣ: ΟΙ ΑΧΥΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ
Και όμως τα μόνα κτίρια που θυμίζουν τα προπολεμικά κτίσματα της ελληνικής υπαίθρου είναι οι αχυρώνες που δεν «ανακαινίστηκαν» ποτέ. Του Ηλία Προβόπουλου.

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
Ο Θανάσης Κυριτσάκας συνεχίζει την παρουσίαση των αγώνων ιχνηλατών της Γαλλίας, τώρα που και η χώρα μας προσπαθεί να ωριμάσει… κυνοφιλικά και στους ιχνηλάτες.

ΕΡΕΥΝΑ: ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ… ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ
Οι απώλειες περιστεριών από γεράκια στην Αγγλία ήταν τόσες πολλές, που πραγματοποιήθηκε μελέτη με χρήσιμα συμπεράσματα και για εμάς.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων