Αγορά ακινήτου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού προκυρήσσει δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για την αγορά ακινήτου – στέγασης του συλλόγου και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι έως 01/07/2015.

Στις προσφορές ενδιαφέροντος θα αναγράφονται επακριβώς τα στοιχεία του ακινήτου χωρίς την αξία του. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η αγορά έτοιμου κτιρίου ή υπό διαμόρφωση κτιρίου, το οποίο μπορεί να ετοιμαστεί εντός πέντε (5) μηνών από την υπογραφή του συμβολαίου αγοράς, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της παρούσας διακήρυξης, κατάλληλου για τη στέγαση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού.

Το κτίριο πρέπει να είναι προσβάσιμο στο οδικό δίκτυο και να ευρίσκεται εντός των ορίων της πόλης του Αλμυρού και η επιφάνεια των κύριων χώρων του κτιρίου να είναι 40 – 60 τ.μ. ., με απόκλιση ανά όριο 15%. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν επί ποινή αποκλεισμού κατά την πρώτη φάση της δημοπρασίας φάκελο στον οποίο θα φαίνονται ευκρινώς η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα και ο αριθμός της προκήρυξης με τον πλήρη τίτλο αυτής.

Στο φάκελο θα περιλαμβάνονται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Πιστοποιητικό από το οικείο υποθηκοφυλακείο ότι το ακίνητο είναι ελεύθερο βαρών

2. Τίτλος ιδιοκτησίας του ακινήτου

3. Αντίγραφο του Ε9 του ιδιοκτήτη

4. Τοπογραφικό διάγραμμα του ακινήτου σύμφωνα με το Ν.4014/11 και το Ν.4030/11.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή Αρμόδιος Δημήτριος Βελάνης Διεύθυνση Εργατικές Κατοικίες Αγίου Νικολάου – Πλησίον Κέντρου Υγείας Αλμυρού. Τηλέφωνο 2422021662 – 2422350249 – 6974304260 και στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.ksalmyrou.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων