Στήριξη της κυβέρνησης στις αυθαίρετες καλύβες στον Έβρο! (video)

0

Την πρώτη ημέρα της Γιορτής Κυνηγιού, η οποία λαμβάνει χώρα στον Πλατανότοπο Μαΐστρου και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, έγινε ενημέρωση από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, αναφορικά με τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου.

Tις επόμενες ημέρες, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο ώστε να συζητήσουν τη διαδικασία χαρακτηρισμού των καλυβών, ως Εθνικά παρατηρητήρια και να σταματήσει έτσι η ταλαιπωρία των ιδιοκτητών τους, που φυλούν «Θερμοπύλες» στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σε δήλωσή του στην κάμερα του Thrakinet, ο κ. Λαμπάκης είπε πως μαζί με τον κ. Καμμένο θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα σχέδιο νόμου και μία έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης του Υπ. Περιβάλλοντος.

Βέβαια, οι κάτοικοι της περιοχής του Δέλτα του Έβρου δηλώνουν πως, αν δεν δουν υπογεγραμμένη την απόφαση, δεν μπορούν να στηρίξουν τις ελπίδες του μόνο σε λόγια, αλλά και σε απτές πράξεις. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, έχουν ακούσει πολλές φορές υποσχέσεις και έχει συζητηθεί τόσες πολλές φορές το θέμα αυτό, που, αν δεν δουν κάτι γραμμένο, δεν θα πιστέψουν τίποτα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Thrakinet:

dasarxeio.com

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων