Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ” Σε αυτό το τεύχος μια ταινία πρώτης προβολής για την ιστορία των κραχτών! Μία παραγωγή της MC4
 Νέα κλήρωση για μία επαναληπτική καραμπίνα BENELLI NOVA Slug και 150 Ελληνικά μονόβολα club, μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 2ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ… ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΛΑ!
Ο Κωνσταντίνος Λουρής, μαζί με τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Ηπείρου, περιπολεί στον υγροβιότοπο που λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα φύλαξης και κυνηγίου.

EΡΕΥΝΑ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ
Η μελέτη του τρυγονιού από Aγγλους ερευνητές αποκαλύπτει τον ρόλο των καλλιεργειών και όχι του κυνηγίου στον πληθυσμό των τρυγονιών. Του Ν. Κυπρίδημου.

ΒΛΗΤΙΚΗ: ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ
Με μια εύκολη επέμβαση, μόνο στα πλαστικά κοντάκια, μπορείτε να προσαρμόσετε το κοντάκι σας στον σωματότυπό σας για σωστή επώμιση.

ΟΠΛΑ: ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ-ΤΡΕΙΣ ΚΑΝΝΕΣ!
Τα τρίκαννα όπλα με λείες κάννες είναι ακριβά, αλλά στην Ελλάδα ούτε απαγορεύονται αλλά ούτε και επιτρέπονται! Απίστευτο; Του Νικήτα Κυπρίδημου

ΣΟΥΠΕΡΠΟΖΕ: ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΣΕ ΜΟΝΟΣΚΑΝΔΑΛΟ
Ενα συνηθισμένο πρόβλημα στα φθηνά σουπερποζέ μπορεί να διορθωθεί μόνιμα και οριστικά.

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ενας δραστήριος  σύλλογος (το ΔΣ δηλαδή) εμπλουτίζει τα κυνηγοτόπια του με άγριο θήραμα τηρώντας ευλαβικά όλες τις προϋποθέσεις.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ: ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΠΕΛΜΑ
Δύο σε ένα. Με κύριο στόχο τη μείωση της ανάκρουσης, η αγορά έχει να παρουσιάσει πολύ χρήσιμα πέλματα που προστατεύουν το κοντάκι και από τα χτυπήματα.

ΣΥΝΤΑΓΗ: ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ
Μη γελάτε, γιατί οι Ιταλοί βρήκαν γευστική λύση για… ταλαιπωρημένες βασίλισσες.

ΚΡΑΧΤΕΣ: ΦΥΣΗΤΟΙ, ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ…
Με αφορμή τη σημερινή ταινία ο Νικήτας Κυπρίδημος καταγράφει τον ρόλο και τις δυσκολίες στη χρήση τους.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων